18 / 05 / 2024

masalar toplandı

masalar toplandı

Beyoğlu Belediyesi masa yasağında yumuşadı. 'Binasını güzelleştiren' işletme sahipleri yeniden sokağa masa atma iznini elde etti

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

Ne kadar deprem vergisi toplandı? Deprem vergilerine ne oldu?

Deprem kuşağında olan Türkiye'nin sık sık karşılaştığı afetlerden biri deprem. Depremin yaralarının sarılması için deprem fonu kurulması en iyi çözüm. Peki bugüne kadar ne kadar deprem vergisi toplandı? İşte yanıtı...

Bellona ders çalışma masalarında büyük indirim! Bu fiyatlar kaçmaz! 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okulların açılması ile birlikte Bellona’da öğrencileri ve aileleri unutmadı ve ders çalışma masalarında indirime gitti. İşte Bellona’nın indirimli ders çalışma masaları 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Asgari ücret komisyonu toplandı! Gözler çıkacak sonuçta

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni asgari ücret zammı için bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlığında toplandı. Bakan Bilgin çalışmaların yarın sonuçlanacağını duyurudu.

Topland Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topland Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Heıyıu Lı tarafından kuruldu.

Konut mağduriyeti için kurulan Meclis Alt Komisyonu toplandı!

TBMM Dilekçe Komisyonu bünyesindeki Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Yaşanan Sorunların Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu toplandı.

Ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki sorunlar için kurulan Meclis Alt Komisyonu toplandı!

TBMM Dilekçe Komisyonu bünyesinde yer alan Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Yaşanan Sorunların Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu toplandı.

Lüleburgaz'daki Sıbyan Mektebi'nin müze olması için 3 bin imza toplandı!

Lüleburgaz'da bulunan Sıbyan Mektebi'nin müzeye dönüşmesi için 3 bin kişiden imza toplandı. 

İzmir'de deprem seferberliği: 42.6 milyon TL kira yardımı toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim'de yaşanan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrasında, afetten etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için bütün birimleriyle seferber oldu. Deprem sonrasında başlatılan “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası kapsamında 42.6 milyon TL kira yardımı toplandı.

İzmirli depremzedeler için 35 milyon kira yardımı toplandı!

Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç; İzmirli depremzedeler için bu zamana kadar 35 milyon lira yardım parası toplandığını açıkladı.

İzmir'deki depremzedeler için 20 milyon TL'nin üzerinde kira yardımı toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada,  "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası kapsamında depremzedeler için 20 milyon liranın üstünde kira yardımı toplandığını belirtti.

Ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki sorunlar için kurulan Meclis Alt Komisyonu toplandı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu bünyesinde oluşturulan, Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Yaşanan Sorunların Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu toplandı. 

Kayseri'de site ve bina yöneticileri pandemi için toplandı!

Kayseri'de İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında site ve bina yöneticileriyle toplandı.

masalar toplandı Haberi

masalar toplandı

Beyoğlu Belediyesi nin kararıyla geçen yaz bir gecede masalar toplanmıştı.


Beyoğlu’nda özellikle Asmalımescit’te eğlence hayatını sokağa taşıyan ve bir gecede toplanarak büyük tartışma yaratan ‘ünlü masalar’ yeniden gün ışığına çıkıyor. 3500 alkollü işletme ile yaklaşık 17 bin kişilik istihdam yaratan Beyoğlu ’nun eğlence esnafı mağduriyetin giderilmesi için belediyenin kapısına gide gele sonunda ‘masaya oturmayı’ başardı. Esnafın anlattığına göre, Beyoğlu Belediyesi şimdilerde ‘kentsel dönüşüme’ destek adı altında binasını güzelleştiren, yenileyen, boyayan işletmeye masalarını yeniden dışarı çıkartma izni veriyor. İlk uygulama ise binalarını belediyenin istediği gibi boyayan Mis Sokak’ta başladı. 


Beyoğlu ’nda masa operasyonu öncesi kalitenin düşmeye başladığını belirten Turizm, Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) Başkanı olan Kaya Demirer, belediyenin yaz öncesi başlattığı ‘sınırlı masa izni’ ile bölgede kalitenin yeniden artacağını söylüyor....