30 / 04 / 2024

Bellona ders çalışma masalarında büyük indirim! Bu fiyatlar kaçmaz! 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bellona ders çalışma masalarında büyük indirim! Bu fiyatlar kaçmaz! 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okulların açılması ile birlikte Bellona’da öğrencileri ve aileleri unutmadı ve ders çalışma masalarında indirime gitti. İşte Bellona’nın indirimli ders çalışma masaları 12 Eylül 2022 fiyat listesi…



Okulların açılması ile birlikte aileler okula giden çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Okula giden çocuklarının daha rahat ve daha kaliteli bir ortamda ders çalışmasını isteyen aileler Bellona ders çalışma masalarını araştırıyor.

Genç odalarında çalışma masaları odaların dekorasyonu için oldukça önde geliyor.Hem şık hem fonksiyonel çalışma masaları çocuk ve genç odalarının daha kullanışlı hale gelmesine yardımcı oluyor.

Bellona, müşterilerinin hem yaşam alanlarına hem de ihtiyaçlarına uygun modeli seçmeleri için çok çeşitli ürünlerle aileleri karşılıyor.

Modern tasarımlarıyla genç odalarına şıklık katan ders çalışma masalarını üreten Bellona, ayrıca müşterilerinin kalite arayışını da unutmadı. Kız çocukları ve erkek çocukları için farklı tasarımlar ve renk seçenekleri sunan Bellona, ailelerin de bütçesini düşündü ve fiyatlarında yüzde 12’ye varan indirimlere gitti. 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bellona ayrıca ürünlerinde taksit kampanyası da sunuyor. Bellona çalışma masalarına 150 TL’den başlayan taksit imkanlarıyla sahip olmak mümkün.

Peki Bellona ders çalışma masaları indirimli ve indirimsiz fiyatlarıyla ne kadar?

İŞTE BELLONA İNDİRİMLİ DERS ÇALIŞMA MASALARI… 12 EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ…


Geri Dön