29 / 04 / 2024

Topland Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Topland Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Heıyıu Lı tarafından kuruldu.



Topland Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Heıyıu Lı tarafından kuruldu.

Topland Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 3-Her türlü insaat malzemesinin alım satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Her türlü hırdavat malzemesinin,imalatını,alım satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. 5-Her türlü dekorasyon islerini yapmak. 6-Her türlü elektrik ve elektronik malzemelerin imalatı,alım satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 7-Sirket konusu ile ilgili ihalelere girebilir. 8-Sirket Kosunu ile ilgili olarak ithalat ve ihracat yapabilir. 9-Sirket her türlü motorlu aracı alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verebilir.


Geri Dön