08 / 05 / 2024

Maşallah Ataman

Maşallah Ataman

Ataman Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Mobilya Teks.Gıda Hay.Tic.Ltd.Şti. Maşallah Ataman tarafından 150 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Bayrampaşa' da kuruldu.

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Denktaş tarafından kuruldu.

80 Değişim Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

80 Değişim Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Gelmez tarafından kuruldu.

Next İstanbul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next İstanbul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Dursun tarafından kuruldu.

Üsküdar'a 5 yılda 41 dev proje kazandırılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar’a 41 kere maşallah" dedirtecek yeni dev eserlerini 27 Şubat Çarşamba günü açıklayacak...

Matapark Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matapark Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Şengül tarafından kuruldu. 

Ardemir Tekstil Malzemeleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardemir Tekstil Malzemeleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Maşallah Arde imzasıyla kuruldu.

Papillin Dekorasyon İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillin Dekorasyon İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maşallah Uguni tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmetoğlu İnşaat yeni projesini İzmir Torbalı'da hayata geçiyor!

Hamdullah-Maşallah Yalkalk kardeşler tarafından kurulan Ahmetoğlu İnşaat, Torbalı Mahallesi'nin en önemli bölgesine 10 daire ve 250 metrekare büyüklüğe sahip batar katlı yeni bir proje inşa ediyor.

Ataman Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Mobilya Teks.Gıda Hay.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ataman Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Mobilya Teks.Gıda Hay.Tic.Ltd.Şti. Maşallah Ataman tarafından 150 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Bayrampaşa' da kuruldu.

Eskişehirspor Stadı 3 ay için maç oynanabilir hale gelecek!

Milli Eğitim Bakanı Avcı Eskişehir'deki stat inşaatı ile ilgili "3 ay içinde yani 2016 başında stadımızı maç oynanabilir hale getireceğiz. İnşallah o zamana kadar kulüp olarak da biraz daha toparlanmış olacağız." dedi.

Maşallah Ataman Haberi

Maşallah Ataman

Ataman Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Mobilya Teks.Gıda Hay.Tic.Ltd.Şti. Maşallah Ataman tarafından 150 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Gürey Sokak'ta kuruldu. 


Ataman Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Mobilya Teks.Gıda Hay.Tic.Ltd.Şti. iş konusu; A- Her türlü tekstil ürünleri imalatını yapmak, her nevi hazır tekstil ürünlerini alıp satmak, tekstil ile ilgili ham ve yarı mamulleri almak satmak.Tesisler kurmak. B- Dayanıklı  tüketim mallarını ve tüm beyaz eşya ve elektronik ürünlerini almak, satmak, temsilcilikler almak ve bayilikler  vermek C- Her türlü gıda maddeleri taze Yaş- ve kuru,  işlenmiş olanlarının ticaretini yapmak Malların muhafazası için soğuk hava tesisleri kurmak, kiralamak ve kiraya vermek. D- Mobilya ve Beyaz eşya ticaretini yapmak, temsilcilikler almak, bayilikler kurmak.  ...