03 / 05 / 2024

maşallah mutlu toki

maşallah mutlu toki

TOKİ'de Mehmet Ergün Turan'ın göreve atanmasıyla kurumun organizasyon şemasında şimdiye kadar büyük bir değişiklik bekleniyordu. Başkan Yardımcıları görevde kalsa da bir Başkanlık, Müdürlük oldu; bölge uygulama müdürlükleri numaralandırıldı...

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Denktaş tarafından kuruldu.

8 yıl sonra mutlu son! Tuzla Birlik Sitesi için dev anlaşma!

Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’ndeki Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi ile yapılan görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlanıp mutlu sona  gelindi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi sakinleri ile bu zamana kadar yaklaşık 17 toplantı gerçekleştirdik'' dedi.

80 Değişim Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

80 Değişim Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Gelmez tarafından kuruldu.

Next İstanbul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next İstanbul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Dursun tarafından kuruldu.

Denizli deprem mağdurlarına TOKİ müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen Ağustos ayındaki depremden etkilenen Bozkurt ilçesinde, binaları ağır hasar alan ihtiyaç sahiplerine TOKİ konutları tahsis edileceğinin müjdesini verdi...

Üsküdar'a 5 yılda 41 dev proje kazandırılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar’a 41 kere maşallah" dedirtecek yeni dev eserlerini 27 Şubat Çarşamba günü açıklayacak...

Matapark Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matapark Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Şengül tarafından kuruldu. 

Dikey yapılaşma için TOKİ ile görüşüldü!

Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Türkiye'ye yakın zamanda akıllı şehirler inşa edileceğini söyledi. Karaaslan, 81 ilde 5 önemli projeye imza atacaklarını belirtti.

Şanlıurfa Maşuk Mahallesi TOKİ ile gelişti!

Şanlıurfa'da Karaköprü Seyrantepe (TOKİ Maşuk) Mahalle Muhtarlığı için aday olan Yusuf Aslan, inşa edilen TOKİ konutlarıyla bölgenin iyice geliştiğini söyledi. Aslan, ''Sıkıntıları ve eksiklikleri gidereceğim'' diye konuştu.

Ardemir Tekstil Malzemeleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardemir Tekstil Malzemeleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Maşallah Arde imzasıyla kuruldu.

maşallah mutlu toki Haberi

maşallah mutlu toki


Mehmet Ergün Turan'ın T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'na Ahmet Haluk Karabel'in yerine 18 Nisan 2014 Cuma günü atanmasının ardından başkan yardımcıları ve daire başkanlıkları düzeyinde bir değişim bekleniyordu. 


Ancak TOKİ Başkanı Turan'ın göreve geldiği gün kurumun resmi internet sitesi www.toki.gov.tr de revize edilen TOKİ Organizasyon Şeması'nda bu değişiklik yaşanmadı.  



Başkanlık Müdürlük oldu, bölgelerin adları gitti numara geldi!


TOKİ'nin sitesinde 26 Haziran 2014 Cumartesi günü revize edilen organizasyon şemasında ilk bakışta dikkat çekmeyen ancak önemli bir değişiklik oldu. 


TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce'ye bağlı olan Teknik İşler Dairesi Başkanlığı kaldırıldı. 


Emlakkulisi.com'un edindiği bilgilere göre; Teknik İşler Başkanlığı, Teknik İşler Müdürlüğü oldu ve diğer Daire Başkanlıkları gibi numaralandırılarak 1 No'lu Uygulama Başkanlığı (Teknik İşler Uygulama Müdürlüğü) oldu. 



Teknik İşler Başkanı...