24 / 07 / 2024

Masaş Yapı

Masaş Yapı

Masaş Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mücahid Taylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Gece Sefası Sokak'ta kuruldu.

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

Koçtaş masa ve masa takımlarında indirim kampanyası başlattı! İşte 15 Eylül 2022 Koçtaş kampanyalı fiyat listesi 

Türkiye’nin en büyük yapı marketlerinden Koçtaş indirim kampanyası başlattı. Masa ve masa takımlarını kapsayan kampanyada ürünler uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Fırsatı kaçırmayın. 

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

23. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı yarın!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 23'ncüsü yarın yapılacak. 

19. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı 28 Kasım'da!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 19'ncusu 28 Kasım'da yapılacak. 

Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantılarının 18'ncisi yapıldı!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle yapılan Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantılarının 18'ncisi gerçekleştirildi. 

Ekş Ekşioğlu Gold Residence Masa nerede?

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılan Gold Residence Masa projesinde 99 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki Ekş Ekşioğlu Gold Residence Masa nerede?

Masa Yapı Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Masa Yapı Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Hülya Ersan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Masaş Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Masaş Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mücahid Taylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Gece Sefası Sokak'ta kuruldu.

BRİCK-B katlanabilir ahşap tuğlaya İstanbul Yapı Fuarı’nda altın madalya!

Hobi Endüstriyel Tasarım bünyesinde geliştirilen katlanabilir ahşap tuğla ‘BRİCK-B’ ile başta ev olmak üzere masa, yatak gibi birçok eşya tasarlanabiliyor. BRİCK-B katlanabilir ve sürdürülebilir ahşap tuğla, İstanbul Yapı Fuarı’nda da Altın Madalya’yı kaz

Masa Dağı'na yapılacak simge eser yarışmasının kazananı belli oldu!

Masa Dağı'na yapılacak simge eser için düzenlenen yarışmada Dr. Mimar Ervin Garip ile Dr. Mimar Banu Garip'in eseri birinci oldu.

Masa Dağı'na dev park yapılacak!

Kepez Belediyesi, Antalya'nın kuş bakışı izlenebildiği Masa Dağı'nda içerisinde her taraftan görünebilecek büyüklükte bir simge projenin olacağı 200 dönümlük yeşil alan çalışması yapmayı planlıyor..

Mardin Kalesi Afrika'daki Masa Dağı gibi turizm merkezi olacak!

Mardin'de, Afrika'daki Masa Dağı gibi turizmin gözde mekanı olmaya aday görülen tarihi Mardin Kalesi'nde, restorasyon ve arkeolojik kazı yapılıyor. Kalede Müze Müdürlüğü'nce de arkeolojik kazı çalışması yürütülüyor..

Masaş Yapı Haberi

Masaş Yapı

Masaş Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mücahid Taylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Gece Sefası Sokak'ta kuruldu.


Masaş Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...