07 / 05 / 2024

mashattan avantaj

mashattan avantaj

Peşinat ödemeden konut sahibi olma imkanı sunulan Maslak Mashattan Konutları'nda aylık taskitler 3 bin 650 liradan başlayarak yükseliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede 8 ara ödeme yapılıyor...

Venara Bağcılar 60 ay sıfır faiz avantajıyla!

Venara Bağcılar projesi Onur Market - İnaş Yapı ortaklığı ile İstanbul Bağcılar'da hayata geçirildi. Projede lansmana özel 60 ay sıfır faiz avantajı bulunuyor...

Murat Kurum: Türkiye’de gayrimenkul yatırımının avantajı var!

Emlak Konut GYO, Expo Turkey By Qatar fuarında sahne alıyor. Emlak Konut Genel Müdürü Kurum, yabancıların Türkiye’ye gayrimenkul yatırımı yapması için birçok avantajın sunulduğunu söyledi. Kurum, “Yatırımlarımızı anlatmaya çalışacağız” dedi

AND Pastel Kartal'da peşin ödemelere yüzde 12 indirim avantajı!

AND Gayrimenkul imzası taşıyan AND Pastel projesinde 1.200 konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor. AND Pastel Kartal'da peşin ödemelere yüzde 12 indirim avantajı sunuluyor.

Antalya Kuzey Çevre Yolu 45 dakika zaman avantajı sağlayacak!

Kuzey Çevre Yolu'nun kente gelen turistlere ve sürücülere 45 dakikalık zaman avantajı sağlayacak. Proje tamamlandığında yol 15 kilometre kısalmış olacak, 45 dakikalık da zaman avantajı sağlayacak.

Onur Park Life İstanbul'da 120 ay 0,44 faiz avantajı!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Onur Park Life İstanbul'da yüzde 5 peşinat, 0,44 faiz oranıyla 120 ay vadeli ödeme avantajı sunuyor.

ÖTV sıfırlanmasıyla tüketici avantaj yakaladı!

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, beyaz eşya ve küçük ev aletlerinden alınan Özel Tüketim Vergisinin (ÖTV) 30 Nisan'a kadar sıfıra çekilmesiyle ilgili yaşanabilecek fiyat artışları karşısında tüketicinin de önemli bir avantaj yakaladığını bildirdi.

Koşuyolu Koru Evleri'nde KDV avantajı!

Dairelerin hepsinin oturuma hazır olduğu Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. KDV avantajından yararlanmak için son gün 31 Mart.

Divan Residence at G Tower lokasyon avantajıyla öne çıkıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

Real Merter peşinatsız ödeme avantajı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Real Merter peşinatsız ödeme avantajı devam ediyor. Projede 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor..

Avantaj Grup'tan ilksan üyelerine önemli yatırım fırsatları!

Avantaj Grup ilksan üyelerine Çanakkale köprü yolu güzergahında önemli yatırım fırsatları sunuyor.

Konuttaki KDV indirimi yatırımcıya avantaj sağlayacak!

Konutta KDV indiriminin emlak sektörüne hem proje üreticileri hem de yatırımcılar açısından büyük bir teşvik olacağını belirten Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun "Konuttaki KDV indirimi, hem üretici firmaların yükünü hafifletecek hem de yatırımcılara fiyat avantajı olarak geri dönecektir" dedi.

Gayrimenkul Yatırım Fonları'na yatırım yapmanın 5 avantajı!

Son dönemin gözde yatırım aracı Gayrimenkul Yatırım Fonları, yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. İşte Gayrimenkul Yatırım Fonları'na yatırım yapmanın 5 avantajı...

Terrace Tema Evleri'nde 0,59 faiz avantajı!

Terrace Tema Evleri'nde 0,59 faiz avantajıyla ödeme imkanı sunuluyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Tema'da fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor...

mashattan avantaj Haberi

mashattan avantaj

Satışlarının  EYG Grup  iştiraki Kent'sell tarafından sürdürüldüğü Mashattan projesi Taş Yapı tarafından inşa edildi. Mashattan Maslak projesi İstanbul Avrupa yakasında Maslak'ta yer alıyor.


110 bin metrekare alan üzerine yayılan Mashattan Konutları 33 katlı 10 blok halinde yükseliyor. Toplam 1.800 adet konuttan meydana gelen projede yaşam başlamış durumda.


Maslak Mashattan ödeme koşulları kapsamında peşinat ödenmiyor. 120 ay vadelendirme imkanı sunulan projede 12 ayda bir toplam 8 ara ödeme yapılıyor. Projede taksitler 3 bin 650 liradan başlıyor.


Maslak Mashattan güncel fiyat listesi!

85 metrekare 1+1 daireler 340 bin dolardan,

110 metrekare 2+1 daireler 415 bin dolardan,

170 metrekare 3+1 daireler 645 bin dolardan,

255 metrekare 4+1 daireler 1 milyon 180 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Maslak Mashattan iletişim

Telefon: 0 212 330 33 70

Web: http://www.evdekifirsat.com/

Maide...