28 / 04 / 2024

Avantaj Grup'tan ilksan üyelerine önemli yatırım fırsatları!

 Avantaj Grup'tan ilksan üyelerine önemli yatırım fırsatları!

Avantaj Grup ilksan üyelerine Çanakkale köprü yolu güzergahında önemli yatırım fırsatları sunuyor.



Avantaj Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yenice Son gayrimenkul projesinde üyelerine, Edremit körfez hava alanının yapılmasıyla artacak değeri görerek, avantajlı yatırım imkanı sundu. 


AvantajGrup yönetim kurulu başkanı Ömer Yenice, Gömeç de %100, Dikili de %50, Çanakkale Babakale'de %70'e varan kazançla üyelerine kısa vadede kar avantajı sağladıklarını belirtti. 


Boğaziçi üniversitesi Bilgisayar bölümü ve işletme mezunu olan, AvantajGrup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yenice İLKSAN üyelerinin yanı sıra Devlet Demir Yolları ve Sağlık Çalışanları Sandığına da hizmet verdiklerini belirtti. 


ANA FAALİYET ALANI BİLGİ İŞLEM VE YAZILIM OLAN AVANTAJ GRÜPl HİZMETLERİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN VERMEKTEDİR 


Kurumlara özel, sanal mağazalar işlettiklerini belirten ve yaklaşık 35 yıllık bilgi işlem deneyimi olan Ömer Yenice, Avantaj Grup hakkında şu bilgileri verdi: " Ben bilgi işlem ve işletme eğitimi almış biri olarak, bir çok büyük kuruma yazılım ve otomasyon projeleri yaptım. Avantaj Grubu 2010 yılında kurdum. Bir çok Sandık ve Vakıfların yazılımlarında çalışmalarım oldu. Bu çalışmalarda hedefimiz Sandık ve Vakıf üyelerinin avantajlı alışveriş yapmalarını sağlamak temel prensibimizdi. İlk olarak İLKSAN ile yaptığımız anlaşmada üylere avantajlı ürünler sunmaya başladık ve İLKSAN üyelerine yönelik sanal mağaza kurduk. 


Bu sanal mağaza ile üyelere indirimli ve kaliteli ürünler sunduk. Sandık ve Vakıflarla işbirliği kontratlarımızın temel maddesi, koşulsuz olarak üyelere avantaj sağlamaktır. 

Bu hedefle, hem alışveriş platformu üzerinden parekende ürünleri, hem de yatırm hedefi i taşınm az gayrimenkul fırsatlarından üyeleri yararlandırdık." 



Saroz Adilhan'da yatırım fırsatı

 Ömer Yenice; "Çanakkale' de çok uygun şartlarda arsa satışları gerçekleşirdik. İnanın çok kısa sürede bu arsalar tükendi. Çerkezköy'de teknoparkın karşısında çok uygun fiyatla üyelerimize konut sahibi olma imkânı sağladık. Araç kampanyaları düzenliyoruz piyasa şartlarından 5-6 bin TL daha altında fiyatlarla. Ayrıca teknoloji ürünlerinde indirimli ürünlerin satışı sürüyor. 


Son projemizde Edremit körfez havaalanının bölgeye sağladığı faydayı önceden görerek üyelerimize Saroz Adilhan'da yatırıma yönelik arsa edinme imkânı verdik. 

Ama bizde proje üretmek önemli değil önemli olan projenin üyeye faydalı ve karlı olmasıdır."


Milliyet 


Geri Dön