06 / 05 / 2024

Mashattan Maslak kiraları ne kadar

Mashattan Maslak kiraları ne kadar

EYG Grup şirketi Kent'Sell tarafından son 81 dairesi satışa çıkarılan Mashattan'da yüzde 30 indirim, 48 ay vade, yüzde 12 peşinat ve banka kredisiz ara ödeme imkanları sürerken, teslime hazır projede kiralar 1+1 'lerde 2 bin 400 TL...

Mashattan Maslak'ta yüzde 30 indirim, 48 ay vade imkanı!

EYG Grup şirketi Kent'Sell'in satın aldığı Maslak Mashattan'da 81 daire, yüzde 30 indirim, 48 ay vade, yüzde 12 peşinat ve banka kredisiz ara ödeme imkanlarıyla satışa sunuluyor...

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

İstanbul'da hangi ilçede kiralar kaç TL? Maslak, Seyrantepe, Ümraniye... Tek tek açıklandı!

İstoç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, Manhattan ile İstanbul'daki konut kiralarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki İstanbul'da hangi ilçede kiralar kaç TL? İşte o rakamlar...

Mashattan için yıkım kararı gelebilir: Mahkeme yapı denetim ve iskân belgelerini iptal etti! 

Maslak'ta yıllar önce yapılan 10 blok ve 2 bin 200 konuttan oluşan Mashattan adlı sitenin yapı denetim ve iskan belgeleri sahte iskan alındığı belirtilerek, Mahkeme tarafından iptal edildi. 

Mashattan konutlarının sahte iskan belgesi davası başladı!

Taşyapı’nın Maslak'ta hayata geçirdiği Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verilmesine ilişkin dava dün görülmeye başlandı

Maslak Steigenberger Hotel'e tahliye şoku!

İSTANBUL Maslak’ta uzun yıllar Sheraton markası ile hizmet veren 5 yıldızlı Steigenberger Hotel’in işletmecisi ile mülk sahibi arasında ödenmeyen kiralar nedeni ile kriz çıktı.

Ofis bölgelerinde kiralar düşüyor!

Geçen yıl dolar kurunda yaşanan artış İstanbul'da şirketlerin ofis kiralarının maliyetlerini yükseltti. Ofis bölgelerinde fiyatların arttığı tek bölge Ataşehir olurken Maslak, Levent başta olmak üzere pek çok bölgede kiralar düştü.

Maslak'ta ofis kiraları son 5 yılda yüzde 50 arttı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ekinci Maslak'taki ofis kiralarını değerlendirdi. Ekinci, "Maslak'ta ofislerin metrekare satış değeri 4 bin ile 6 bin dolar, kira değeri ise 24 ile 28 dolar arasında değişiyor." dedi.

1998 yılında Park Plaza'da ofislerin metrekare kiraları 20-25 dolar!

1998 yılında Gülman ve INCO İnşaat tarafından Maslak'ta inşa edilen 28 katlı, 37 bin metrekare alanlı Park Plaza'da ofislerin metrekare kiraları 20 ile 25 dolar arasındaymış.

Maslak Mashattan'da 1818 daire satışa sunuldu!

İstanbul'un merkezindeki Maslak Mashattan projesi için ayda 1900 dolar taksit, 72 ay vade ve sıfır faizle hemen teslim evleri satışa sundu.

Maslak Mashattan'dan sıfır faiz kampanyası!

İş dünyasının merkezinde, aynı zamanda İstanbul’laiç içe bir yaşam için Maslak Mashattan tartışılmaz çok karlı bir yatırım aracı olarak Evdekifırsat’da yer alıyor.

Maslak Mashattan'da sıfır faiz kampanyası başladı!

Maslak Mashattan’ın hemen kira vermek ya da oturmak isteyenler için hemen teslim evler, yüksek kira getirisiyle kazandıran bir yatırıma dönüşüyor. Ortalama kira getirisi 2.500 TL üzerinde olan evlere 72 ay vade ve sıfır faizle sahip olunabiliyor.

Maslak Mashattan’da 72 ay vade sıfır faiz imkanı!

İstanbul’un merkezinde olan Maslak Mashattan’da ayda 1.900 dolar taksit, 72 ay vade ve sıfır faizle hemen teslim evler evdekifirsat.com’da.

2005 yılında Taşyapı, Mashattan Projesi'nin temelini atacakmış!

2005 yılında Emrullah Turanlı'nın patronu olduğu Taşyapı, Maslak'taki son büyük arsaya ''Mashattan'' Projesi'nin temelini atacakmış. Her biri 33 katlı toplam 10 bloktan oluşacak proje 600 milyon dolara mal olacakmış.

Mashattan Maslak kiraları ne kadar Haberi

Mashattan Maslak kiraları ne kadar

MASLAK'ta yer alan lüks konut projesi Mashattan, hem ev sahibi olmak hem de kira getirişi sağlamak isteyenler için avantaj sağlıyor. EYG Grup şirketi Kent'Sell tarafından son 81 dairesi satışa çıkarılan Mashattan'da yüzde 30 indirim, 48 ay vade, yüzde 12 peşinat ve banka kredisiz ara ödeme imkanları sürerken, teslime hazır projede kiralar 1+1 'lerde 2 bin 400,2+1 '1er de 2 bin 900,3+1'lerde 3 bin 800,4+1'lerde 5 bin 500 ve 5+1 'lerde 7 bin liradan başlıyor. 1+1 'den 4+l'e büyüklüğü 85 metrekare ile 255 metrekare arasında değişen dairelerin başlangıç fiyatları ise 1 milyon 28 bin liradan 720 bin liraya iniyor. 


140 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerinde inşa edüen 33 katlı 10 kulede 1818 daireden oluşan Mashattan, yüzde 94 doluluğa sahip. Maslak'ta...