03 / 05 / 2024

masko imob

masko imob

Dünya'nın en büyük mobilya kenti olan MASKO, 173 ülkeye ihracat yapıyor. MASKO, bugün başlayan ve 2 Şubat'a kadar devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB)'ta 550 markayı temsil edecek...

Promer Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Masko Şubesi açıldı!

Promer Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Masko Şubesi bugün Başakşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Kayasoy tarafından açıldı.

Bambi Yatak 300'üncü mağazasını Masko’da açtı!

Bambi Yatak Türkiye genelinde bulunan 300. mağazasını Masko’da açtı. Bambi Yatak, 2023 sonuna kadar mağaza sayısını 600’e yükseltecek.

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

Yatcop'tan dünyanın ilk çift çekirdekli yatağı İMOB 2017'de!

By Tonino Lamborghini ile birlikte şimdiye kadar 97 ülkede 35 milyondan fazla insanın tercihi olan İtalyan yatak markası Magniflex’in ürünlerini, Türkiye’de 120 satış noktasına ulaştıran YATCOP, dünyanın ilk çift çekirdekli yatağını fuarda sergiliyor.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

13. İMOB Fuarı kapılarını açtı!

İstanbul Valisi Şahin: "Fuara 150 bin civarında katılımcı bekleniyor. İstanbul'da bu rakamlara alıştık, artık daha fazlasını bekliyoruz" dedi.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center, 13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı’nda!

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Loda Mobilya, CNR İMOB Fuarı'nda!

Modern ve yalın tasarımlarıyla yaşam alanlarını daha keyifli hale getiren Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

İkitelli Mall of İstanbul yeni fiyat listesi!

Mahmutbey gişelerine ve MASKO'ya yakınlığıyla dikkat çeken Mall of İstanbul İkitelli projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Loda Mobilya, CNR İMOB fuarında!

Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

masko imob Haberi

masko imob
İstanbul ve çevre illerdeki mobilya ihtiyacının yüzde 60'ını karşılayan MASKO, İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB)'ta stant kurup, 550 markayı temsil edecek.  Dördüncü kez İMOB'ta stant kuran MASKO'nun 50 üyesi de fuarda kenti standını kuracak. MASKO 173 ülkeye mobilya ihracatı...