03 / 05 / 2024

masko istanbul mobilya fuarında

masko istanbul mobilya fuarında

Dünya'nın en büyük mobilya kenti olan MASKO, 173 ülkeye ihracat yapıyor. MASKO, bugün başlayan ve 2 Şubat'a kadar devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB)'ta 550 markayı temsil edecek...

İstanbul Matallbau Çelik Mobilya Üretim Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Matallbau Çelik Mobilya Üretim Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Yıldırım tarafından kuruldu.

Akbaygrup Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Akbaygrup Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akbay tarafından açıldı.

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Postacı tarafından açıldı.

My Door İstanbul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Door İstanbul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Çiçek tarafından kuruldu.

Gıfs İstanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gıfs İstanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Korkmaz tarafından kuruldu.

İstanbul'a yeni nesil mobilya OSB'si geliyor!

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

KDV indirimi mobilya satışlarını artırdı!

MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, mobilya sektöründe uygulanan KDV indiriminin sektörü canlandırdığını açıkladı. 

Modema Orman Ürünleri Mobilya Dekorasyon Ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Modema Orman Ürünleri Mobilya Dekorasyon Ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 4 milyon 538 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

İstanbul Referans Mimarlık Proje Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Referans Mimarlık Proje Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Korhan Kakız tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı. CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi gösteriliyor.

masko istanbul mobilya fuarında Haberi

masko istanbul mobilya fuarında
İstanbul ve çevre illerdeki mobilya ihtiyacının yüzde 60'ını karşılayan MASKO, İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB)'ta stant kurup, 550 markayı temsil edecek.  Dördüncü kez İMOB'ta stant kuran MASKO'nun 50 üyesi de fuarda kenti standını kuracak. MASKO 173 ülkeye mobilya ihracatı...