13 / 05 / 2024

maslak Aksoy Plaza kiralık ofis

maslak Aksoy Plaza kiralık ofis

İstanbul Sarıyer ilçesi Maslak bölgesinin karma kullanımlı ilk projesi olan 42 Maslak projesinin içerisinde bulunan Aksoy Plaza'da kiralamalara başlandı. Plazada kiralam işlemleri için PROPIN yetkilendirildi...

Dosfa Plaza Ve Bina Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dosfa Plaza Ve Bina Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Kolektif House yeni lokasyonu için gün sayıyor!

Paylaşımlı ofis konseptiyle hizmet veren Kolektif House, Maslak'taki yeni lokasyonu için geri sayıma başladı. Kolektif House’un Aksoy Plaza’da yer alacak lokasyonu, Haziran ayında üyelerine hizmet verecek.

Maslak Nurol Plaza yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO portföyünde yer alan Maslak Nurol Plaza bünyesindeki bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Maslak Sun Plaza'da yangın!

İstanbul Maslak'taki 32 katlı Sun PLaza'nın dış aydınlatma sisteminde yangın çıktı. Yangın 1 saat 20 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü.

İşte İstanbul'un en iyi 20 ofis binası!

İstanbul'un en iyi ofis binaları açıklandı. 20 plaza arasından Maslak Orijin Plaza ve Kozyatağı'nda bulunan AND eşit puanlar aldı. İşte İstanbul'un en iyi ofis binaları...

Orjin Maslak'ta Skyroof Bioklimatik Pergola dönemi başladı!

Palmiye, Maslak bölgesinin yükselen yıldızı Orjin Maslak Plaza’nın foodCourt projesi için mimari çözümler sundu. Şık tasarımı dikkat çeken Orjin Maslak, Palmiye yaratıcılığı ile foodCourt alanını dört mevsim kullanılabilir hale getirdi.

JLL Türkiye Maslak’taki yeni ofisine taşınıyor!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL Türkiye, Maslak Link Plaza’daki yeni ofisine taşınıyor. JLL Türkiye Mayıs ayı itibariyle yeni ofisinde hizmet verecek.

Nurol Maslak Plaza değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ. Nurol Maslak Plaza'daki bağımsız bölümler için Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

1998 yılında Park Plaza'da ofislerin metrekare kiraları 20-25 dolar!

1998 yılında Gülman ve INCO İnşaat tarafından Maslak'ta inşa edilen 28 katlı, 37 bin metrekare alanlı Park Plaza'da ofislerin metrekare kiraları 20 ile 25 dolar arasındaymış.

1996 yılında Maslak'ta yeni bir plaza yükseliyormuş!

1996 yılında en son inşaat sistemiyle dikilen Maslak Trade Center, Maslak'ta yükseliyormuş. 26 katlı plazanın alt katları 7 bin metrekarelik iş merkezi, kule bölümü ise 960 metrekarelik ofis katlarından oluşuyormuş.

İzmir Aksoy Plaza'da 2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İzmir İli Konak İlçesi'nde Aksoy Plaza'da bulunan 2 gayrimenkul İzmir 3. İcra Dairesi tarafından 20 Mart 2015 günü saat 14:45 ile 15:20 arası ihale ediliyor.

Plaza Cubes 2015'te yüzde 40 büyüme hedefliyor!

Hazır ofis sektörünün Türkiye’deki öncülerinden Plaza Cubes 2015 yılında yüzde 40 büyüme hedefliyor. İstanbul ve Ankara’da toplam 6 ofis ile hizmet veren Plaza Cubes ilk açık ofis markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı.

Süleyman Çoruh: Hazır ofisler daha kullanışlı!

İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’in açılışı Maslak Sun Plaza’da gerçekleşti.

maslak Aksoy Plaza kiralık ofis Haberi

maslak Aksoy Plaza kiralık ofis

Aksoy Plaza, konsept mimarisi Chapman Taylor ve Turgut Toydemir/Piramit Mimarlık tarafından geliştirilen Maslak bölgesinin ilk karma kullanımlı projesi 42Maslak'ta yer alıyor.


Bina Standardı: A+ Sınıfı Ofis Binası


Toplam Kapalı Alanı: 18.751 m²


Kiralanabilir Ofis Alanı: 15.000 m²


Kat Alanı: 1.678 - 1.927 - 1.734 m²


Kiralanabilir Ofis Kat Sayısı: 7


Toplam Boş Alan: 13.266 m²


Kullanıcılar: Aksoy Holding, Turcas Petrol


Türkiye'nin ilk LEED Platinum sertifikalı ofis binası!


* İskan belgeli

* %90 kat alanı verimliliği ve yatay ofis konsepti,


* 42Maslak Projesi'nde yer alan otel, restoran, barlar, alışveriş alanları,sinema ve sanat galerilerinden yararlanma imkanı,

* Her 100 m² brüt ofis alanı için 1 araçlık ücretsiz otopark ve vale-park hizmeti,


* Ücretsiz depo alanları ve ek depo alanı kiralama seçeneği,

* Metro istasyonuna yürüme mesafesinde konumlanma,

* Her katta 40 m² teras alanları,* 42Maslak projesinden...