02 / 05 / 2024

maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi taşınıyor mu

maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi taşınıyor mu

Maslak’taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti. 1 milyar 250 milyona mal olacak olan projede, Silivri Belediyesi ile MASKOOP karşı karşıya kaldı!

Atatürk Orman Çiftliği'nin otopark alanı kiralanıyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından 25 bin 303 metrekare boş alanın araç park alanı, açık oto pazarı veya otopark olarak kiralanması işi yapılacak.

Ağaoğlu Maslak 1453'te Atatürk heykelinin açılışı yapıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Maslak 1453 projesinde Atatürk heykelinin açılışı yapıldı. Ali Ağaoğlu açılışa sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la katıldı.

Maslak 1453'te Atatürk heykeli açılışı yapıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2 milyon metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirdiği projesi Maslak 1453’ün içerisinde yer alan Atatürk heykelinin açılışını yaptı.

Atatürk Orman Çiftliği'nde kurulacak otopark mecliste konu oldu!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde otopark veya oto pazarı kurulması için yapılacak kiralamaya ilişkin Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

Maslak'taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti!

Maslak’taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti. 1 milyar 250 milyona mal olacak olan projede, Silivri Belediyesi ile MASKOOP karşı karşıya kaldı!

2007 yılında müteahhitler Maslak Oto Sanayi'nin peşinde!

2007 yılında şehir merkezinde arsa bulamayan Nurol, Taşyapı gibi proje geliştiriciler, Maslak'ta iki bölümden oluşan, toplam 350 dönüm arazi üzerinde kurulu Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nin 2 bin ortağının peşine düşmüş.

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 11 Haziran'da açılıyor!

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 42 Maslak Ofis Sokağı'nda açılıyor.Maslak Atatürk Oto Sanayi'deki atölyelerde çalışan tasarımcı, sanatçı, fotoğrafçı, dijital medya uzmanları ve ustaların eserleri 42 Maslak Art!SPACE'de ve Ofis Sokağı'nda sergileniyor.

1985 yılında Perşembepazarı esnafı Maslak'a taşınacakmış!

1985 yılında dükkanları Haliç operasyonu ile dükkanları yıkılan Perşembepazarı esnafları, Maslak'taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi'ni gezmişler. Esnafların kurduğu kooperatif, Maslak'taki siteyi 2 bin dükkanlı modern bir çarşı haline getirecekmiş.

Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde icradan 1.3 milyon TL'ye 2 atölye!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü; Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde yer alan asma katlı 2 atölyeyi satışa çıkarıyor. Toplam bedelleri 1 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Maslak Oto Sanayi Sitesinde kentsel dönüşümün metrekaresi 7 bin dolar!

Ardı ardına yükselen dev plazalar ile İstanbul 'un ticaret merkezi haline gelen ve son dönemde Ağaoğlu 1453, Eclipse, Mashattan gibi önemli konut projelerine ev sahipliği yapan Maslak'taki Atatürk Oto Sanayi Sitesinin dönüşümü yeniden gündeme geldi...

Atatürk Oto Sanayi’ye Torunlar ve Dumankaya talip oldu!

376 dönümlük Maslak Atatürk Oto Sanayi arazisi için inşaat devleri yarışa girdi. Daha önce Taş Yapı, Nurol ve Doğuş Grup’un da ilgilendiği araziye şimdi de Torunlar ve Dumankaya talip oldu…

Eclipse Maslak nerede?

Eclipse Maslak projesi, Akasya Sokak'ta Mashattan projesinin kuzey kapı çıkışında inşa ediliyor. Proje Atatürk Oto Sanayi'nin arka kısımında bulunuyor.

Avrupa Konutları Maslak Projesi nerede?

Avrupa Konutları Maslak projesi olan Eclipse Maslak, Atatürk Oto Sanayi'nin arkasında kalıyor. Eclipse Maslak rezidans dairelerin fiyatları 300 bin TL'den başlıyor.

maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi taşınıyor mu Haberi

maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi taşınıyor mu

Sanayi sitelerinin şehir içinden şehir dışına taşıma çalışması çerçevesinde Maslak’ta 360 dönüm üzerine oturan sanayi sitesinde toplam 2 bin 56 işyerinin hak sahipleri kentsel dönüşüm projesine ‘evet’ dedi. MASKOOP (Maslak İstanbul Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi), yeni sanayi sitesi olarak da Silivri Alipaşa’yı belirledi.


‘Tarım arazisi’ iddiası

Kooperatif, dükkân karşılığı anlaştığı arazilere herhangi bir resmi kurumdan izin almadan buraya, “Bu alan MASKOOP S.S Maslak Sanayi Sitesi Proje alanıdır” tabelası astı. Kooperatif projeyle ilgili sadece parsel sahipleriyle mahalle muhtarlarını bilgilendirmiş. Başkan Özcan Işıklar, “Silivri Alipaşa Mahallesi, TEM Kuzeyi kenarında kalan 2 bin 500 dönüme yakın tarım arazisidir. Bu araziler tarım alanıdır. Ruhsata tabi değil” dedi. Alipaşa Mahallesi’ne yapılması planlanan MASKOOP Sanayi Sitesi Projesi’nin 1 milyar 250 milyon dolarlık bir proje olduğunu söyleyen proje...