16 / 05 / 2024

maslak mashattan sitesi

maslak mashattan sitesi

Maslak Mashattan Sitesi Yönetimi Gani Müjde'ye evinde evcil hayvan beslediği gerekçesi ile dava açtı. Mahkeme site yönetimini haklı bularak, Müjde'ye 10 gün süre verilmesine karar verdi...

Mashattan için yıkım kararı gelebilir: Mahkeme yapı denetim ve iskân belgelerini iptal etti! 

Maslak'ta yıllar önce yapılan 10 blok ve 2 bin 200 konuttan oluşan Mashattan adlı sitenin yapı denetim ve iskan belgeleri sahte iskan alındığı belirtilerek, Mahkeme tarafından iptal edildi. 

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Kıvanç Tatlıtuğ Maslak Oto Sanayi Sitesi'nde tamirhane açtı! 

Kıvanç Tatlıtuğ, Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde tamirhane açtı. Tatlıtuğ, açtığı tamirhanede otomobil modifiye ediyor...

Mashattan konutlarının sahte iskan belgesi davası başladı!

Taşyapı’nın Maslak'ta hayata geçirdiği Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verilmesine ilişkin dava dün görülmeye başlandı

Kastamonu Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli Nisan'da atılacak!

Üretim Reform Paketi kapsamında taşınması gündemde olan Kastamonu Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli 2018 yılının Nisan ayında atılacak.

Asena Atalay yeni evine taşındı!

Asena Atalay Maslak Mashattan’daki dairesinin kirasını ödeyemeyince taşınmak zorunda kaldı. Atalay, Caner Erkin’le evli olduğu dönemde lüks araçları ve pahalı harcamalarıyla sürekli gündeme geliyordu.

Maslak'taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti!

Maslak’taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti. 1 milyar 250 milyona mal olacak olan projede, Silivri Belediyesi ile MASKOOP karşı karşıya kaldı!

Silivri MASKOOP S.S Maslak Sanayi Sitesi Projesi'nin tabelası indirildi!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Alipaşa Mahallesi'nde kurulan MASKOOP S.S Maslak Sanayi Stesi Projesi'nin bulunduğu bölgeye giderek, “Tarım arazileri yağmalanmaya çalışılıyor. Ranta da, insanların kandırılmasına da izin vermeyeceğiz” dedi.

Evdekifırsat'tan yeni kampanya!

Evdekifırsat.com yeni kampanyası ile Maslak Mashattan, İdilla, TEM Vitrin, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Evler, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Teras Evler ve Bahçeşehir Vadi projelerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

TTM Su İnşaat Turizm Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

TTM Su İnşaat Turizm Madencilik Anonim Şirketi, Hacı Tutumlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Akasya Sokak, Mashattan Sitesi'nde kuruldu.

2007 yılında müteahhitler Maslak Oto Sanayi'nin peşinde!

2007 yılında şehir merkezinde arsa bulamayan Nurol, Taşyapı gibi proje geliştiriciler, Maslak'ta iki bölümden oluşan, toplam 350 dönüm arazi üzerinde kurulu Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nin 2 bin ortağının peşine düşmüş.

Maslak Mashattan'da 1818 daire satışa sunuldu!

İstanbul'un merkezindeki Maslak Mashattan projesi için ayda 1900 dolar taksit, 72 ay vade ve sıfır faizle hemen teslim evleri satışa sundu.

maslak mashattan sitesi Haberi

maslak mashattan sitesi
Gani Müjde'ye, evinde evcil hayvan beslediği için Maslak Mashattan Sitesi İşletme Kooperatifi Yöneticiliği tarafından dava açıldı.  Mahkeme:" Davalının karar kesinleştiğinde yönetim planının aykırılığı giderilmesi konusunda davalı Gani Müjde'ye 10 gün süre verilmesine karar verildi." açıklamasını yaptı. Mahkemenin kararını temyize götüren Gani Müjde'nin avukatının başvurusu sonucunda evcil hayvan kararı...