28 / 04 / 2024

maslak no 1 iletişim bilgileri

maslak no 1 iletişim bilgileri

Deloitte Türkiye, Koçkaya Holding ve Plus Kitchen gibi önemli firmalara ev sahipliği yapan ve İstanbul Maslak plazalar bölgesinde yer alan Maslakno/1 ofis plaza, Temmuz ayı sonunda kapılarını açarak kiracıları ile tam zamanlı çalışmaya başlıyor.

Kurumlar Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No: 20) 2022! 

Kurumlar Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No: 20) bugünkü 31825 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Emlak Konut GYO Maslak 1453'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şişli Ayazağa 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Maslak 1453), 1 Ada 156 Parselde bulunan Dini Tesis ve Bu Tesise Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin (Projedeki Son Kısım) kısmi kesin kabul tutanağı 29 Aralık'ta onaylandı. 

Tahsilat genel tebliğinde değişiklik!

Tahsilat Genel Tebliği Seri: A Sıra No: 1’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31505 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şahin tarafından kuruldu.

Maslak 1/5000 ölçekli imar plan değişikliği askıda!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Maslak Mahallesi, 1 Ada 20 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Plan Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliğine İlişkin askı tutanağı yayımlandı...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi!

Kuzu Grup imzasıyla Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl projesi 127 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi ile daire sahibi olunabiliyor. 

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 8 KDV avantajı!

Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi!

Kuzu Grup imzası ile, Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi ile 31 Ekim'e kadar ev sahibi olunabiliyor...

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirim avantajı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı. Projede, yüzde 10 KDV indirim avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Ataköy No:1'de Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara hemen teslim daireler!

Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 8 bin dolardan başlayan fiyatlarla hemen teslim dairelere sahip olunabiliyor..

Ataköy Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Ataköy Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara satışlar yapılıyor. Ataköy No:1'de hayata geçirilen proje 20 katlı 4 bloktan oluşuyor. 

maslak no 1 iletişim bilgileri Haberi

maslak no 1 iletişim bilgileri

Deloitte Türkiye, Koçkaya Holding ve Plus Kitchen gibi önemli firmalara ev sahipliği yapan Maslakno/1 ofis plaza, kuaförden kuru temizlemeye, araç kiralamadan sağlık hizmetine, kiracıların neredeyse tüm taleplerine bir çözüm sunuyor. 


Maslakno/1 ofis plaza, akıllı bina konsepti, güçlü teknolojik altyapısı, trafiksiz ulaşım imkanı, tasarımı ve çalışanlarına sağladığı avantajlarla, kiracılarına iş yaşamının yükselen değerlerini bir arada sunuyor. Ağustos ayı itibariyle, plazada farklı sektörlerden sürpriz isimlerin de yer alacağı konuşulurken, yirmi altı katlı lüks plazada,  8.836 m² kalan boş alanı ile son 8 ofis katı ise kiracılarıyla buluşmayı bekliyor.


Felsefesini “Denge” olarak belirleyen Maslakno/1, LEED “Yeşil Bina” Sertifikasına Sahip, %40 enerji tasarrufu sağlayan yeşil bina konsepti, hybrid araç parkları ile ekolojik dengenin korunmasına katkı sağlıyor.  Ofis katlarında yer alan kat bahçeleri ve yeşil terasları,...