13 / 05 / 2024

maslak ofisleri

maslak ofisleri

Maslak'ta yer alan iş merkezleri www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

KİPTAŞ Maslak Koru ofisleri ön talep topluyor! 

KİPTAŞ ve Invest ortaklığı ile inşa edilen Maslak Koru projesinde yer alan ofisler için ön talep dönemi başladı. Maslak Koru projesinde 704 konut ve 334 ofis bulunuyor. 

1453 Ağaoğlu Ofisleri fiyatlar!

1453 Ağaoğlu Ofisleri'nde fiyatlar 1 milyon 606 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İlk ofis bloğunda satışların başladığı Maslak 1453'te ofisler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Maslak 1453'te yer alan ofislerin satışları devam ediyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu: "Maslak 1453, farklı mimarisi ve sunduğu yaşam konsepti ile konutları ve ofisleri ile hem yatırım hem yaşam için cazip bir fırsat sunuyor" dedi..

Eclipse Maslak Business'ın ofisleri yüzde 40 doluluğa ulaştı!

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri nerede?

Ofis, konut ve alışveriş alanlarından meydana gelen Maslak 1453 projesi 314 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje Ağaoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri nerede?

Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri!

Lansmanı bu ay içerisinde yapılacak olan Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor. Fatih Ormanı'na komşu konumda yükselen proje 314 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Eclipse Maslak Business fiyatları ne kadar?

Yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel için banka kredisi kullanma imkanı sağlanan Eclipse Maslak Business Ofisleri akıllı bina alt yapısına sahip. Peki Eclipse Maslak Business fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak Business ofislerinin yüzde 45'i satıldı!

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'm konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor.

Eclipse Maslak Business ofislerinin yüzde 42'si satıldı!

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'ın konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor

Eclipse Maslak'ta ofisler hemen teslim ediliyor!

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'ın konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor.

Eclipse Maslak'ta hemen teslim ofisler!

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'ın konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor...

42 Maslak Yatay Ofisleri Türkiye'nin ilk LEED Platinum Yeşil Bina Sertifikası'nı aldı!

42 Maslak projesinin Yatay Ofisleri, yüksek çevreci performansları dolayısıyla Yeşil Bina sertifikası olarak adlandırılan LEED Platinum sertifikası alarak Türkiye'de bu sertifikaya sahip olan ilk ticari ofis projesi oldu...

42 Maslak ofisleri LEED Platinum aldı!

Bay İnşaat tarafından Maslak'ta teslimatları başlamış olan 42 Maslak projesinin yatay ofisleri, yüksek çevreci performansları dolayısıyla yeşil bina sertifikası olarak adlandırılan LEED Platinum sertifikası aldı...

maslak ofisleri Haberi

maslak ofisleri


Maslak'ta yer alan iş merkezlerinin havadan görüntüsü için...