04 / 05 / 2024

Maslak Projesi

Maslak Projesi

2005 yılında Emrullah Turanlı'nın patronu olduğu Taşyapı, Maslak'taki son büyük arsaya ''Mashattan'' Projesi'nin temelini atacakmış. Her biri 33 katlı toplam 10 bloktan oluşacak proje 600 milyon dolara mal olacakmış.

Koray GYO Maslak projesi geliyor! Yeni proje!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi  11 ada 87 No' lu parsel üzerinde yeni proje inşa edecek. İşte detaylar... 

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

Oyak Maslak projesi nerede? Oyak Maslak fiyat listesi!

413 konut ve 12 ticari ünitenin yer aldığı Oyak Maslak projesi nerede? İşte Oyak Maslak projesi nerede sorusunun yanıtı ve Oyak Maslak fiyat listesi...

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Maslak 1453 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Maslak 1453 projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Maslak 1453 projesi için yeni imar planı hazırlandı!

2014'te imar planının iptal edildiği Ağaoğlu Maslak 1453 projesi için imar planları hazırlanarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde askıya çıkarıldı...

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

Maslak 1453 projesi 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  Maslak 1453 projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Maslak 1453 Projesi'nin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO, Şişli'de inşa edilen Maslak 1453 Projesi'nde OB bloğa ait kısmı geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.

Silivri MASKOOP S.S Maslak Sanayi Sitesi Projesi'nin tabelası indirildi!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Alipaşa Mahallesi'nde kurulan MASKOOP S.S Maslak Sanayi Stesi Projesi'nin bulunduğu bölgeye giderek, “Tarım arazileri yağmalanmaya çalışılıyor. Ranta da, insanların kandırılmasına da izin vermeyeceğiz” dedi.

11 soruda Ağaoğlu Maslak 1453 projesi!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi nerede yer alıyor? Hangi firma tarafından hayata geçiriliyor? İşte 11 soruda Ağaoğlu Maslak 1453 projesi...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi protesto edildi!

Kuzey Ormanları Savunması, Ağaoğlu'nun Maslak 1453 Projesi'nde inşaat çalışmalarının yürütmeyi durdurma kararına rağmen sürmesini protesto etti. İşçiler ve eylemciler arasında çıkan arbedeyi, inşaatta çalışan işçiler cep telefonları ile görüntüledi.

Maslak 1453 projesi konum avantajıyla ön planda!

Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul Projesi'nin, şehir merkezi, ana cadde olgusunu bir çekim merkezi olarak hayata geçirdiğini vurguladı.

Maslak Projesi Haberi

Maslak Projesi



Maslak'ta 600 milyon dolara 10 kulelik 'Mashattan' kuruyor


RİZE İkizdere'den Emrullah Turanlı, 1977'de 14 yaşındayken Almanya'ya gitme hayaliyle geldiği İstanbul'da 'taşı toprağı altın' yapmayı başardı. Turanlı'nın şirketi Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. Maslak'ta 3 bin 184 lüks konutlu 'Mashattan' projesinin temelini atmaya hazırlanıyor.


     KARADENİZ insanının gurbetçiliği bir başkadır. İçinde geçim derdi kadar maceracılığı da barındırır. İşte Emrullah Turanlı'nın hikayesi de böyle. Almanya'da çalışan gurbetçi bir babanın oğlu olarak İstanbul’da gurbetçiliğe 14 yaşında inşaatlarda çalışarak başlamış. Karadeniz uşağı Emrullah Turanlı'nın şirketi Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. şu anda İstanbul'un en lüks semtlerinde 5 bin lüks...