04 / 05 / 2024

Maslak Sun Plaza yangın

Maslak Sun Plaza yangın

İstanbul Maslak'taki 32 katlı Sun PLaza'nın dış aydınlatma sisteminde yangın çıktı. Yangın 1 saat 20 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü.

Maslak Nurol Plaza yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO portföyünde yer alan Maslak Nurol Plaza bünyesindeki bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Plaza Cubes ofisleri yenilendi!

Plaza Cubes ofislerinin, lounge alanı ve toplantı odaları değişti ve yenilendi. Sun Plaza'daki lokasyonunda ofis çalışanlarının, rahat etmesi ve keyifle işleri yürütebilmesi için detaylı tasarım çalışmaları yapıldı...

Maslak Sun Plaza'da yangın!

İstanbul Maslak'taki 32 katlı Sun PLaza'nın dış aydınlatma sisteminde yangın çıktı. Yangın 1 saat 20 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü.

İşte İstanbul'un en iyi 20 ofis binası!

İstanbul'un en iyi ofis binaları açıklandı. 20 plaza arasından Maslak Orijin Plaza ve Kozyatağı'nda bulunan AND eşit puanlar aldı. İşte İstanbul'un en iyi ofis binaları...

Hilmi Işıkören'in 10 Numara Motivasyon kitabı yarın tanıtılıyor!

Hilmi Işıkören'in 10 Numara Motivasyon kitabının tanıtımı yarın akşam (5 Ekim Çarşamba) 19:00 – 22:00 saatleri arasında Sun Plaza Maslak’ta gerçekleştirilecek

Orjin Maslak'ta Skyroof Bioklimatik Pergola dönemi başladı!

Palmiye, Maslak bölgesinin yükselen yıldızı Orjin Maslak Plaza’nın foodCourt projesi için mimari çözümler sundu. Şık tasarımı dikkat çeken Orjin Maslak, Palmiye yaratıcılığı ile foodCourt alanını dört mevsim kullanılabilir hale getirdi.

JLL Türkiye Maslak’taki yeni ofisine taşınıyor!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL Türkiye, Maslak Link Plaza’daki yeni ofisine taşınıyor. JLL Türkiye Mayıs ayı itibariyle yeni ofisinde hizmet verecek.

Relıance Proje Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıance Proje Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Zafer Topdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Maslak, Bilim Sokak, Sun Plaza 'da kuruldu.

Doho Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Doho Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Atkın Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Gef Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gef Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gazi Emre Fırat tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, I.Mohamed H Al Jabr tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Nurol Maslak Plaza değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ. Nurol Maslak Plaza'daki bağımsız bölümler için Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

1998 yılında Park Plaza'da ofislerin metrekare kiraları 20-25 dolar!

1998 yılında Gülman ve INCO İnşaat tarafından Maslak'ta inşa edilen 28 katlı, 37 bin metrekare alanlı Park Plaza'da ofislerin metrekare kiraları 20 ile 25 dolar arasındaymış.

Maslak Sun Plaza yangın Haberi

Maslak Sun Plaza yangın

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Maslak Mahallesi Bilim Sokak'ta yer alan 32 katlı Sun plazanın dış aydınlatma sisteminde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

İtfaiye ekipleri, gökdelenin üst katlarındaki yangına müdahale edebilmek amacıyla camları kırdı.

Gökdelendeki yangın, 1.5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

DHA Muhabiri Ertan Kılıç çıkan yangına ilişkin son bilgileri paylaştı. Kılıç, “Çalışan personellerin olduğu bölümler etkilenmedi. Sadece dış cephedeki aydınlatma bölümünde çıkan bir yangın. Yangın binanın 20’inci katına kadar ulaşmış durumda. Şu anda üst kata doğru devam ediyor. İtfaiye ekiplerinin üst katlardaki camları da kırarak müdahale etmesini bekliyoruz” diye...