28 / 04 / 2024

Plaza Cubes ofisleri yenilendi!

Plaza Cubes ofisleri yenilendi!

Plaza Cubes ofislerinin, lounge alanı ve toplantı odaları değişti ve yenilendi. Sun Plaza'daki lokasyonunda ofis çalışanlarının, rahat etmesi ve keyifle işleri yürütebilmesi için detaylı tasarım çalışmaları yapıldı...



Plaza Cubes, iş dünyasının kalbinin attığı Maslak'ta, oldukça merkezi ve prestijli Sun Plaza'daki lokasyonunda yenilendi. Plaza Cubes ofislerinin, lounge alanı ve toplantı odaları değişti ve yenilendi. Konfora aynı anda eşlik eden modern detaylar ile dekorasyon oldukça keyifli hale getirildi.

Ofis çalışanlarının, rahat etmesi ve keyifle işleri yürütebilmesi için detaylı tasarım çalışmaları yapıldı. Plaza Cubes yenilenirken, yaratıcılığı artıracak birçok detay ile birlikte ofisler dizayn edildi.

Plaza Cubes ofisleri yenilendi!

Plaza Cubes ofisleri İtü metro çıkışına yürüme mesafesinde konumlanıyor. Birok restoranta yakın konumuyla da Plaza Cubes ofisleri ilgi topluyor. Konum olarak çok merkezi, toplantılar ve ofis adresi için avantajlı bir bölgede bulunuyor.

Sun Plaza'da ofis kiralaması yapıldığında hazır ofislere hemen yerleşme imkanı sunuluyor. Aynı zamanda sanal ofis kiralayarak her yerden çalışma imkanı da sağlanıyor. En önemli iş toplantılarını gerçekleştirmek için teknolojik donanımlı toplantı odaları tasarlandı.


Plaza Cubes Nidakule Levent’te açılıyor!


Geri Dön