08 / 05 / 2024

Sun plaza Plaza Cubes ofis

Sun plaza Plaza Cubes ofis

Plaza Cubes ofislerinin, lounge alanı ve toplantı odaları değişti ve yenilendi. Sun Plaza'daki lokasyonunda ofis çalışanlarının, rahat etmesi ve keyifle işleri yürütebilmesi için detaylı tasarım çalışmaları yapıldı...

Plaza Cubes ofisleri yenilendi!

Plaza Cubes ofislerinin, lounge alanı ve toplantı odaları değişti ve yenilendi. Sun Plaza'daki lokasyonunda ofis çalışanlarının, rahat etmesi ve keyifle işleri yürütebilmesi için detaylı tasarım çalışmaları yapıldı...

Maslak Sun Plaza'da yangın!

İstanbul Maslak'taki 32 katlı Sun PLaza'nın dış aydınlatma sisteminde yangın çıktı. Yangın 1 saat 20 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü.

Hilmi Işıkören'in 10 Numara Motivasyon kitabı yarın tanıtılıyor!

Hilmi Işıkören'in 10 Numara Motivasyon kitabının tanıtımı yarın akşam (5 Ekim Çarşamba) 19:00 – 22:00 saatleri arasında Sun Plaza Maslak’ta gerçekleştirilecek

Relıance Proje Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıance Proje Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Zafer Topdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Maslak, Bilim Sokak, Sun Plaza 'da kuruldu.

Doho Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Doho Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Atkın Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Gef Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gef Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gazi Emre Fırat tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeniyıldız Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, I.Mohamed H Al Jabr tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Eramita Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eramita Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sinan Yener tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak, Sun Plaza'da kuruldu.

Plaza Cubes 2015'te yüzde 40 büyüme hedefliyor!

Hazır ofis sektörünün Türkiye’deki öncülerinden Plaza Cubes 2015 yılında yüzde 40 büyüme hedefliyor. İstanbul ve Ankara’da toplam 6 ofis ile hizmet veren Plaza Cubes ilk açık ofis markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı.

Global Partners Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Global Partners Danışmanlık Anonim Şirketi, Aşkın Tuzcuoğlu Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Şişli, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak, Sun Plaza'da kuruldu.

Süleyman Çoruh: Hazır ofisler daha kullanışlı!

İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’in açılışı Maslak Sun Plaza’da gerçekleşti.

Plaza Cubes ilk açık ofisini Maslak'ta açtı!

İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı..

Hazır ofis pazarı büyüyor!

Plaza Cubes, 2015'te yüzde 40 büyüme hedefliyor. İstanbul ve Ankara'da toplam 6 ofis üe hizmet veren Plaza Cubes ilk açık ofis çalışma alam (co-working) markası Workplace'i Maslak Sun Plaza'da açtı

Sun plaza Plaza Cubes ofis Haberi

Sun plaza Plaza Cubes ofis

Plaza Cubes, iş dünyasının kalbinin attığı Maslak'ta, oldukça merkezi ve prestijli Sun Plaza'daki lokasyonunda yenilendi. Plaza Cubes ofislerinin, lounge alanı ve toplantı odaları değişti ve yenilendi. Konfora aynı anda eşlik eden modern detaylar ile dekorasyon oldukça keyifli hale getirildi.

Ofis çalışanlarının, rahat etmesi ve keyifle işleri yürütebilmesi için detaylı tasarım çalışmaları yapıldı. Plaza Cubes yenilenirken, yaratıcılığı artıracak birçok detay ile birlikte ofisler dizayn edildi.



Plaza Cubes ofisleri İtü metro çıkışına yürüme mesafesinde konumlanıyor. Birok restoranta yakın konumuyla da Plaza Cubes ofisleri ilgi topluyor. Konum olarak çok merkezi, toplantılar ve ofis adresi için avantajlı bir bölgede bulunuyor.

Sun Plaza'da ofis kiralaması yapıldığında hazır ofislere hemen yerleşme imkanı sunuluyor. Aynı zamanda sanal ofis kiralayarak her yerden...