05 / 05 / 2024

Maslak Trade Center

Maslak Trade Center

1996 yılında en son inşaat sistemiyle dikilen Maslak Trade Center, Maslak'ta yükseliyormuş. 26 katlı plazanın alt katları 7 bin metrekarelik iş merkezi, kule bölümü ise 960 metrekarelik ofis katlarından oluşuyormuş.

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Doğuş Center Maslak'ın değeri belli oldu!

Doğuş Center Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Maslak'ın değeri ne kadar?

Doğuş Center Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş Center Maslak 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Doğuş Center Maslak gayrimenkulüne ilişkin olarak Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı...

Doğuş Center Maslak 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Doğuş Center Maslak için hazırlanan 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Doğuş GYO, Maslak Ofis Binası ve Doğuş Center Etiler'i satın aldı!

Doğuş GYO, İstanbul Maslak'ta bulunan D Ofis Maslak binasını KDV hariç 525 milyon 690 bin TL bedel ve Doğuş Center Etiler'i KDV hariç 62 milyon 900 bin TL bedel ile satın almaya karar verdi.

Vogue Trade Center ne zaman teslim?

Vogue Trade Center Ayse Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Vogue Trade Center ne zaman teslim?

Vogue Trade Center fiyat listesi!

Vogue Trade Center fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Proje  İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de Ayse Yapı tarafından yükseliyor. 

Vogue Trade Center fiyat listesi!

İstanbul Ataşehir'de Ayse Yapı imzası ile hayata geçirilecek Vogue Trade Center projesinde 12 . kattan itibaren adalar ve deniz manzarası bulunuyor..

Vogue Trade Center'da satışlar başladı! Yeni proje!

Ayse Yapı imzasıyla İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde hayata geçirilen Vogue Trade Center projesinde satışlar başladı. Vogue Trade Center'da fiyatlar 4 milyon 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Doğuş Center Maslak 2017 değerleme raporu!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Doğuş Center Maslak'a ilişkin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Dubai One Palm'daki dairenin fiyatı rekor kırdı!

Cityscape Global sona erdi. Dubai World Trade Center’da düzenlenen fuarda, standart konut projeleri değil, içinde göletlerin olduğu büyük çaplı projeler öne çıktı.

Doğuş Center Maslak'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Doğuş GYO portföyünde yer alan "Doğuş Center Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı.

Maslak Trade Center Haberi

Maslak Trade Center



EN SON İNŞAAT TEKNOLOJİSİ 


En son inşaat sistemi ile dikilen Maslak Trade Center, TEM'e 2, havalimanına ise 20 dakika uzaklıkta... Daha geniş bilgi almak isteyenler 276 46 99 - 276 61 81 numaralı telefonları arayabilir...


MASLAK Trade Center


Görkemli iş merkezlerinin semti haline gelen Maslak'ta bir plaza yükseliyor


26 katlı dev merkez


   Mimgut İnşaat tarafından inşa edilen 26 katlı Maslak Trade Center'ın alt katları 7 bin metrekarelik iş merkezi, kule bölümü ise 960 metrekarelik ofis katlarından oluşacak. Maslak'ta yapılmakta olan yeni kavşağa doğrudan bağlanacak merkezde 7 bin 500 metrekarelik kapalı otopark bulunuyor...


Her türlü donanım var


   Kliması, jeneratörü, 5 adet asansörü, kafeteryası, bina...