28 / 04 / 2024

maslak yapı davetlisi

maslak yapı davetlisi

Mimar Carlo Colombo Maslak Yapı'nın davetlisi olarak İstanbul'a geldi ve İstanbul'a simge olacak bir yapı inşa etmek istediğini belirtti

Maslak 1453 Çevre Düzeleme İşleri'nin kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Maslak 1453 projesi 10622 Ada 2 Parsel Çevre Düzeleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

Maslak 1453'teki 3 bloğun kısmi kesin kabulü yapıldı!

Maslak 1453 projesinin 10622 Ada 2 Parsel OB, OC ve OD Bloklar ile Bu Bloklara Ait Altyapı İşleri'nin Kısmi Kesin Kabulü yapıldı. 

Ağaoğlu Maslak 1453'te Atatürk heykelinin açılışı yapıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Maslak 1453 projesinde Atatürk heykelinin açılışı yapıldı. Ali Ağaoğlu açılışa sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la katıldı.

Maslak 1453'te altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Maslak 1453 projesinin 10622 Ada 2 Parsel C1, E, T4 ve OA Bloklar ile bu bloklara ait altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Dap Yapı Beykoz ve Maslak projeleri 2017'de başlıyor!

Dap Yapı Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan arsada hayata geçirdiği Dap Validebağ Konakları ön talep toplamaya devam ediyor. Firma Beykoz ve Maslak projelerine 2017'de başlayacak.

TYT Teknik Yapı İnşaat Emlak Danışmanlık ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maslak şubesi açıldı!

TYT Teknik Yapı İnşaat Emlak Danışmanlık ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maslak şubesi, 911 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da İstanbul, Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde açıldı.

Maslak Yapı ABD'de mağaza açmayı hedefliyor!

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Türkiye üzerinden Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde Londra’dan sonra ABD’de de mağaza açmak var.

Lüks projelerin tercihi Maslak Yapı!

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde ABD var.

Flou'nun Türk tasarımı Natevo Koleksiyonu Türkiye'de!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner'in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi.

Maslak Yapı Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu'nu tanıttı!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde bulunduran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner’in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu’nu Türkiye’ye getirdi..

Maslak Yapı, Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner’in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu’nu Türkiye’ye getirdi. Koleksiyonun yakaladığı başarı Türk tasarımcılar için gurur kaynağı oldu.

maslak yapı davetlisi Haberi

maslak yapı davetlisi




Maslak Yapı'nın davetlisi olacak İstanbul'a gelen dünyaca ünlü mimar Carlo Colombo, İstanbulu çok sevdiğini, hayranı olduğunu ve İstanbul'un simgesi olabilecek bir yapı inşa etmek istediğini söylerken sözlerine şöyle devam etti:


Avrupa’da insanlar artık Türkiye’den ve İstanbul’dan çokça bahseder oldu. Son 15 yılda ülkenizin oldukça değiştiğini duyuyordum. Daveti geri çeviremedim.


Colombo, tasarımlarının yanı sıra klasik ve modern sanatı bir araya getiren iç mimarlığı ile de tanınıyor. Colombo’nun Pekin, Lugano, Sao Paulo, Roma ve Milano’da ofisleri bulunuyor. “Mesleğime aşığım. İşimi tutkuyla yapıyorum. Gece telefonumu kapatır, deyim yerindeyse ‘huzur’ moduna geçerim. Sabah 4’e kadar çalışırım. Bir kalem bir kağıt yeterli” diyen ünlü mimar şu şekilde konuştu:


İstanbul’a simge olacak bir yapı inşa etmek hayalim. Büyük şehirlerde simge haline gelmiş yapıları çok seviyorum. Ancak önce her...