29 / 04 / 2024

Flou'nun Türk tasarımı Natevo Koleksiyonu Türkiye'de!

Flou'nun Türk tasarımı Natevo Koleksiyonu Türkiye'de!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner'in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi.



Lüks İtalyan mobilya markalarının Türkiye temsilcisi olan Maslak Yapı Fine İnteriors, Mustafa Toner ve Emre Toner'in İtalya'da hayata geçirdiği uluslararası bir projenin ürünü olan Natevo Koleksiyonu'na ev sahipliği yapıyor. 


Maslak Yapı bünyesinde bulunan İtalyan Flou markasının Natevo Koleksiyonu Maslak Yapı Fine İnteriors showroom'unda yer alacak. 

Milano'da mimar Zaha Hadid tarafından tasarlanan City Life'ın pentlıouse dairesini teslim ettiği Mustafa ve Emre Toner, Natevo için yeni bir koleksiyon oluşturdu. Koleksiyon, bir mekânın tüm mobilyalarını. aydınlatma ihtiyacına uygun olarak tasarlayıp çözümlüyor ve uzun vadede enerji tasarrufu ve sürdürülebilirlik hedefliyor. Koleksiyonda oturma grupları, masa, sehpa, vitrin, kitaplık, komodin, yatak ve makyaj masası gibi ürünler yer alıyor.. 


Mimar Mustafa Toner, "Natevo, çıkış noktası sürdürülebilirlik olan bir proje. Bu projede mobilya ile aydınlatma birleştirilerek hem nakliye ve ambalajdan tasarruf ediliyor, hem de LED kullanımı vasıtasıyla enerji tasarrufu sağlanıyor" dedi. 


Maslak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Ayaydın da, Mustafa ve Emre Toner'in imza attığı koleksiyonun oluşumunda pay sahibi olmaktan onur duyduğunu belirterek şunları söyledi: "Flou CEO'su Massimiliano Messina ile bu projeyi ilk konuştuğum andan itibaren çok heyecanlanmıştım. Böyle mükemmel bir sonuç alınacağından emindim" diye konuştu. 


Vatan


Geri Dön