05 / 05 / 2024

Maslak Yapı londra mağaza

Maslak Yapı londra mağaza

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Türkiye üzerinden Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde Londra’dan sonra ABD’de de mağaza açmak var.

Londra'nın sembol yapılarından biriydi... 347 milyon dolara satıldı, otel olacak!

Londra'nın sembol yapılarından biri olan BT Tower'ın 347 milyon dolara satılarak otele dönüştürüleceği belirtildi.

Ant Yapı İngiltere'deki altıncı projesine başlıyor!

Ant Yapı, Londra'da lüks konut projesi Park Modern'in inşası için yüz milyon sterlin kontrat bedelli bir anlaşma imzaladı.

Ant Yapı Londra’daki 100 milyon sterlinlik projesine başlıyor!

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı, Londra’da 100 milyon sterlin kontrat bedelli Park Modern projesinin sözleşmesine imza attı.

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...

Antyapı'nın Londra'daki Apex House projesi yapısal olarak tamamlandı!

Londra’nın kentsel dönüşüm alanları arasında yer alan Seven Sisters bölgesinde Ant Yapı UK tarafından inşaatı gerçekleştirilen Apex House, bölgenin gelişiminde önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.

Buckingham Sarayı’nın yeni komşuları Ant Yapı’nın projesine taşınıyor!

Ant Yapı,  Londra’nın en prestijli bölgesinde gerçekleştirdiği lüks ve butik bir konut projesi olan Belgravia Gate’in teslimine başladı...

Maslak 1453 Çevre Düzeleme İşleri'nin kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Maslak 1453 projesi 10622 Ada 2 Parsel Çevre Düzeleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

Maslak 1453'teki 3 bloğun kısmi kesin kabulü yapıldı!

Maslak 1453 projesinin 10622 Ada 2 Parsel OB, OC ve OD Bloklar ile Bu Bloklara Ait Altyapı İşleri'nin Kısmi Kesin Kabulü yapıldı. 

Ant Yapı Londra'daki projelerine hızla devam ediyor!

Ant Yapı, Avrupa'nın marka şehri Londra'da üç farklı lüks projesine hızla devam ediyor. Projeler yakın zamanda tamamlanmış olacak.

Ağaoğlu Maslak 1453'te Atatürk heykelinin açılışı yapıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Maslak 1453 projesinde Atatürk heykelinin açılışı yapıldı. Ali Ağaoğlu açılışa sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la katıldı.

Maslak 1453'te altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Maslak 1453 projesinin 10622 Ada 2 Parsel C1, E, T4 ve OA Bloklar ile bu bloklara ait altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Maslak Yapı londra mağaza Haberi

Maslak Yapı londra mağaza

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Türkiye üzerinden Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde Londra’dan sonra ABD’de de mağaza açmak var.


Üst segment konut, rezidans, otel, ofis, mağaza ve restoran projelerinde iç dekorasyonla ilgili tüm mobilya, aksesuar ve aydınlatma ürün gamını sunan Maslak Yapı, İtalyan çizgisini Türkiye’ye taşıyor. İtalyan markaları Türkiye üzerinden Azerbaycan ve Rusya gibi ülkelere de ulaştıran Maslak Yapı’nın şimdiki hedefinde Londra ve ABD var. Maslak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Ayaydın, 2016’ya kadar SCIC markasıyla ABD’de bir mağaza açacaklarını ve daha sonra da sayıyı artıracaklarını söyledi.


İtalyanlar rahatladı

Maslak Yapı’nın kurulduğu günden bu yana Türkiye’de birçok A plus projeye ve perakende müşterilere hizmet verdiğini anlatan Gökhan Ayaydın, şunları...