21 / 05 / 2024

maslak yatırımları

maslak yatırımları

İSTANBUL' UN hızla değiştiğini ifade eden BAY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı Yatırım en çok Maslak'ta kazandıracak kazandırdı. Oysa Maslak gerçek değerine yeni kavuşuyor...

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Basın Expres Yolu otel yatırımlarının gözdesi!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak adlandırılan Basın Ekspres Yolu'nda 21 otel yatırımı bulunuyor. Üçüncü Havalimanı’na yakınlığı ile avantaj sağlayan bölgede yeni otel yatırımları da devam ediyor.

Maslak 1453 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak 1453 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Sami Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 22 Haziran'da Eyüp, Nişancı Mahallesi'nde kuruldu.

Maslak 42 projesi sanat yatırımlarıyla müteahhidi çekecek!

Bay İnşaat, Maslak42 projesinde sergiler ve etkinlikler için galeri oluşturdu. Firma sanat yatırımlarıyla müteahhidi daha sempatik hale getirmeyi amaçlıyor.

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Arif Künar, Selami Horzum tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık 2014 tarihinde Maslak'ta kuruldu.

Gökkubbe Uluslararası Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökkubbe Uluslararası Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erdem İpekçi tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maslak, Büyükdere Caddesi, Üçyol Mevkii'nde kuruldu.

Mazaya Turkey Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazaya Turkey Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık 2013 tarihinde Maslak, Windowist Tower, Eski Büyükdere Caddesi Ofis No:602'de kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

maslak yatırımları Haberi

maslak yatırımları

İSTANBUL'UN hızla değiştiğini ifade eden BAY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı bu değişimdeki olumlu anlamda en büyük payın Maslak'a düşeceğini belirtti. Özmandıracı sözlerine şöyle devam etti: "Levent geçmiş dönemde yatırımcısına çok "Yatırım en çok Maslak'ta kazandıracak" kazandırdı. Oysa Maslak gerçek değerine yeni kavuşuyor. Bugün Büyükdere Caddesi'nde metrekare birim fiyatlarının 10-12 bin dolarlara geldiğini görüyoruz. 3. Köprü ve yeni bağlantı yollarıyla Maslak'ın değer artışının yükselen bir ivmeyle devam edeceğini göreceğiz." 


Sabah...