24 / 07 / 2024

Maslakno 1 ne zaman teslim edilecek

Maslakno 1 ne zaman teslim edilecek

Alsar Gayrimenkul ve Koçkaya Holding işbirliği ile inşa edilen Maslakno/1’in yapımı tamamlandı. Deloitte Türkiye gibi büyük firmaların kiracı olduğu Maslakno/1 ofis plaza, Ağustos başında tam donanımlı olarak hizmet verecek.

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL?

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL? İşte Yenişehir Evleri fiyat listesi ve ödeme tablosu...

TOKİ İstanbul Kayabaşı 2019 fiyatları 2+1 ne kadar?

TOKİ İstanbul Kayabaşı 2019 fiyatları 2+1 ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.

Daikin VRV ile Maslakno 1 yüzde 40 daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor!

Maslak’ta yükselen Maslakno/1 ofis projesinde, konfordan taviz vermeden yüksek verim ve enerji tasarrufu sağlayan Daikin VRV çözümleri tercih edildi. Maslakno/1 sakinleri, Daikin VRV sistemi ile ısıtma ve soğutma ihtiyaçlarını birbirlerinden bağımsız olar

Güneşli Home Aves projesinde 199 bin TL'ye 1+1!

Güneşli Home Aves projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

1/25.000 ölçekli çevre düzeni planı ne demek?

Yeni İmar Kanun Tasarı gereğince ise, kanunun yürürlük tarihinden itibaren yeni 1/25 bin ölçekli çevre düzeni planı yapılamayacak. Peki, 1/25.000 ölçekli çevre düzeni planı ne demek?

Home Aves Güneşli'de 299 bin TL'ye 2+1 daireler! Hemen teslim!

Home Aves Güneşli projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Tapu tesliminin de hemen yapıldığı projede daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde müşterilere sunuluyor.

Güneşli Home Aves’te hemen teslim! 199 bin TL'ye 1+1!

Güneşli Home Aves’te hemen teslim dairelerden 1 oda 1 salon daireler 199 bin TL’den, 2 oda 1 salon daireler ise 299 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Fatih su kesintisi 1 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesinin Seyyid Ömer mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Beyoğlu su kesintisi 1 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu ilçesinin bazı mahallelerinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Kemal Gani Bayraktar: Güneş panellerinden yıllık 1,2 milyar kWh elektrik üretilebilecek!

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) Başkanı Dr. Kemal Gani Bayraktar yaptığı açıklamada "Türkiye'de fotovoltaik güneş panellerinden yıllık 1,2 milyar kWh elektrik üretilebilecek" dedi.

Güneşli Home Aves'te 107 metrekare 2+1 daireler 299 bin TL'den başlıyor!

Dairelerin teslimlerinin hemen gerçekleştiği Home Aves projesi, İstanbul Avrupa yakası Güneşli bölgesinde inşa ediliyor. Satış sürecine devam edilen projede 2+1'ler başlayan fiyatlarla 299 bin TL'den satışa sunuluyor...

Maslak No/1 Ofis Plaza'da Ağustos'ta tam kapsamlı hizmet başlıyor!

Mimar Emre Arolat'ın eseri olan Maslakno/1 Ofis Plaza, Maslak bölgesinin ana arterlere trafiksiz olarak direkt çıkış sağlayan ilk projesi olma özelliğiyle hem firma sahiplerinin hem de plazada çalışacak firma çalışanlarının dikkatini çekiyor.

Maslakno 1'de Ağustos ayında tam kapsamlı hizmet başlıyor!

Maslakno 1 hizmet vermeye başladığı yerli yabancı bir çok firma ile Maslak bölgesinin en göz alıcı, en prestijli ve en trafiksiz bölgesinde son kalan 8 bos ofis kati ile yeni kiracılarıyla tanışmayı bekliyor.

Maslakno 1 ne zaman teslim edilecek Haberi

Maslakno 1 ne zaman teslim edilecek

Maslakno/1 ofis plaza, yabancı sermayenin en görünür haliyle biçim kazandığı Mecidiyeköy – Maslak aksında, İstinye bağlantısı yakınlarında konumlandırıldı. Sarıyer-Beşiktaş, Zincirlikuyu, Kemerburgaz, FSM ve Boğaziçi Köprüsü bölgelerine trafiksiz direkt çıkış imkanı sağlayan 26 katlı projeye, Metro, TEM bağlantısı veya Kağıthane üzerinden de ulaşım sağlanabiliyor.


İstanbul’un en önemli iş merkezi olan Eski Büyükdere Caddesi’ndeki diğer projelerden farklı olarak, Emre Arolat imzası taşıyan Maslakno/1, ofis yapısında tipik ofis mekanlarının kalitesinin düşey bahçelerle zenginleştirilmesi hedeflenmişti. Ofis plazada hedefler doğrultusunda, projeye kat bahçeleri, yeşil teraslar, geniş bahçe ve havuz alanlarına kusursuz bir şekilde uygulandı. Ayrıca bu ödüllü projenin mimarı olan Emre Arolat, betonarme binayı çelikle birleştirerek Türkiye’de de bir ilki gerçekleştirdi.


Maslakno/1 ofis plazanın, sağlıklı ve doğal beslenme üzerine uzman kafe - restaurant markası Plus Kitchen’la...