06 / 05 / 2024

Massaka barınak projesi

Massaka barınak projesi

Rap müzik şarkıcısı Massaka Fethiye'de hayvan barınağı yaptıracak. Massaka, bu planıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a göndermede bulundu.

Sirius Yapı'dan İzmir'e 90 konutluk kentsel dönüşüm projesi! Teslimler 36 sonra!

Menemen Kazımpaşa Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi için hak sahipleriyle bir araya gelen Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, vatandaşları proje hakkında bilgilendirdi. 

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Paris'te evsizlerin kaldığı barınaklarda koronavirüse yakalanma oranları yüzde 94’ü buluyor!

Fransa’nın başkenti Paris ve civarında, dezavantajlı kişilerin ve evsizlerin kaldığı kalabalık barınak ve hostellerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) enfeksiyon oranının yüzde 94’e çıktığı belirtildi.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Faizler düşünce köpekler için arsa alıp barınak yaptırdı!

Konut kredisindeki düşük faizleri fırsata çeviren öğretmen Nimet Çomak, çektiği krediyle Kemalpaşa’da arsa satın aldı. Öğretmen Çomak, 2 arkadaşıyla beraber aldığı arsaya köpekler için barınak yaptı

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

Ünlü rapçi Massaka Fethiye'de barınak yaptıracak!

Rap müzik şarkıcısı Massaka Fethiye'de hayvan barınağı yaptıracak. Massaka, bu planıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a göndermede bulundu.

Ankara-Ankara Projesi tüketici dava duruşması 7 Mayıs'a bırakıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara-Ankara Projesi tüketici davasının dün yapılan duruşmasında; davacıya bir sonraki celseye kadar imar barışı başvurusuna ilişkin beyanda bulunması için süre verildi. Bir sonraki duruşma 7 Mayıs 2019 tarihine bırakıldı...

Massaka barınak projesi Haberi

Massaka barınak projesi

Rap müzik şarkıcısı Massaka, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a  hayvan barınağı projesi ile ilgili gönderme yaptı.

Güneş'de yer alan habere göre; Dünyaca ünlü isimlerle yaptığı düetlerin yanı sıra hayvanseverliğiyle de adından söz ettiren rap şarkıcısı Massaka, Fethiye'de yaptıracağı hayvan barınağının, proje çizimlerinin tamamlandığını söyledi. Sanat camiasına da göndermede bulunan Massaka, “Geçtiğimiz hafta gazetelerde gördüm. Köpekleri olduğunu bildiğim Kıvanç Tatlıtuğ, hayvan barınağı yaptıracağı haberlerinin gerçek olmadığını, barınak yaptırmayacağını söylemiş. O yaptırmasın ben onun yerine yaptırırım. Bizdeki hayvan sevgisi sözde değil özde”...