29 / 04 / 2024

Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Seyfi Kadayıfçı, Hüseyin Akça, Engin İnam ve Kasım Çınar ortaklığında 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün Bşakşehir'de kuruldu.

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra İsmail tarafından kuruldu.

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Mehmet Şahin Can ve İbrahim Can tarafından kuruldu. 

Arı Platform Makina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Platform Makina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kenan Gürbüz ve Aydemir Gündoğdu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Seyfi Kadayıfçı, Hüseyin Akça, Engin İnam ve Kasım Çınar ortaklığında 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün Bşakşehir'de kuruldu.

Sir Yapı Çelik İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sir Yapı Çelik İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Yalçın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Deep Blue Sitesi, Büyükçekmece'de kuruldu.

Endam Havuz İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Endam Havuz İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Harun Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Bahçeşehir 2. Kısım'da kuruldu.

TDS Makina Akhisar OSB'de yeni fabrika kuracak!

TDS Makina, yeni marka ve tesisleri ile atılımlarını Akhisar Organize Sanayi Bölgesi'nde sürdürüyor. ABP Grubu bünyesinde faaliyet gösteren TDS Makina, Akhisar'da 76 bin metrekare alan üzerine yeni fabrika kuracak...

Abis Makina İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Abis Makina İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi, Yılmaz Kazi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Ümraniye, Nezih Towers'ta kuruldu.

Akyollar İnşaat Malzemeleri Makina Elektronik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyollar İnşaat Malzemeleri Makina Elektronik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Uslu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da kuruldu.

Serdiva Yapı Tekstil Elektronik Makina ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Serdiva Yapı Tekstil Elektronik Makina ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Serdar Kutluata tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Eser İş Hanı'nda kuruldu.

Sura İnşaat Elektrik Makina ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sura İnşaat Elektrik Makina ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Nureddin Yörükçü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Şafak Apartmanı'nda kuruldu.

Platform Merter fiyat listesi!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Platform Merter projesi toplam 213 adet suit, 81 adet rezidans ve 34 adet teras evden oluşuyor. Platform Merter fiyat listesi haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Platform Merter satış fiyatları!

Platform Merter projesinde daireler 799 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Platform Merter satış fiyatları ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Nerede


Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün Bşakşehir'de Seyfi Kadayıfçı, Hüseyin Akça, Engin İnam ve Kasım Çınar ortaklığında kuruldu. 


Mast Platform Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Şirket her nevi hareketli hidrolik ve mekanik platform, cephe asansörü, yük asansörü, kule vinç, mobil vinç, raylı vinç, vinç platformu, iş iskelesi, cephe iskelesi, kalıp iskelesi kiralama, satış ve servis faaliyetleri yapmak. Bu faaliyetler çerçevesinde her türlü platform, iskele ve makine imalatı, ihracatı ve ithalatı yapmak. Konusuna giren ürünlerin ve makinelerinin satış, satış sonrası servis ve bakım hizmetlerini yapmak. Bu makinelerin üretilmesi için fabrikalar ve tesisler kiralamak, satın almak. Üçüncü kişilere kiraya verdiği ürünlerin...