19 / 07 / 2024

Master Lıfe Tesis Yönetimi adres 

Master Lıfe Tesis Yönetimi adres 

Master Lıfe Tesis Yönetimi Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Aydın tarafından kuruldu.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Sancaktepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Nazım İmar Planında Özel Sağlık Tesis Alanı, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Songül Kara tarafından kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Samsun Büyükşehir 15.3 milyon TL'ye sağlık tesis alanı imarlı arsa satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsayı 15 milyon 255 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

TMMOB'dan RTÜK arsasının plan değişikliğine itiraz!

TMMOB, RTÜK arsasının "Kamu Hizmet Alanı"ndan "Özel Sağlık Tesis Alanı" olarak değiştirilmesine itiraz etti.

Luxe Lıfe Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Luxe Lıfe Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Veysel Erörs ve Vedat Demir tarafından kuruldu.

Green Lıfe Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lıfe Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Demir tarafından kuruldu.

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Örnek tarafından kuruldu.

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mona Boroumandnya ve Pouyan Pourakbar Khıavı ortaklığında kuruldu.

Turizm tesislerindeki bağımsız bölümler tesis kapasitesine dahil edilebilecek!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmeliğin Uygulanmasına Dair Tebliğde değişiklik yapıldı. Yeni düzenlemeyle, üzerinde irtifak hakkı veya kat mülkiyeti tesis edilmiş bağımsız bölümlerin, tesis kapasitesine dahil edilmesi" imkanı sunuldu.

Master Lıfe Tesis Yönetimi adres  Haberi

Master Lıfe Tesis Yönetimi adres 

Master Lıfe Tesis Yönetimi Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Aydın tarafından kuruldu.

Master Lıfe Tesis Yönetimi Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a-Kat mülkiyeti kanunu ve diğer mevzuatlar doğrultusunda apartman, site, iş merkezleri, devre mülkler, ikamet amaçlı olmayan mülkler gibi gayrimenkullere profesyonel yönetim hizmeti sağlamak. b-Şirket apartman, site ve bina yönetimi ile ilgili kat maliklerinin ve kiracıların borç, alacak durumlarının takibini yapmak, aidatlarını toplamak, ilgili yerlere ödemeleri yapmak. Kat mülkiyeti kanunu kapsamında maliklerin ve oturanların haklarını korumak, ilgili yerlere tebliğ etmek ve danışmanlık hizmeti vermek. c-Her türlü apartman, site vb. toplu yerleşim yerlerinin yönetim hizmetlerinin verilmesi, işletme projelerinin hazırlanması, gelir gider işlemlerinin takibi, genel kurul ve toplantıların organize edilmesi. d-Şirket hizmet verdiği...