22 / 07 / 2024

maşuk yeni yol çalışmaları

maşuk yeni yol çalışmaları

Şanlurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 1 aylık süre boyunca 113 kilometre stabilize yol, 146 kilometre reglaj, 12,5 kilometre sathi asfalt serimi yaptı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da son dakika gelişmesi! Bakan Vedat Bilgin EYT’de yeni yol haritasını açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den EYT ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bakan Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yeni yol haritasını anlattı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları’nda yeni etap tamamlanıyor!

Şanlıurfa Maşuk’ta 6 bin 307 konuttan oluşan yeni yerleşim projesinde 5’inci etaptaki çalışmalar hız kazandı. Bölgedeki konutların sonbaharda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Şanlıurfa Maşuk Mahallesi TOKİ ile gelişti!

Şanlıurfa'da Karaköprü Seyrantepe (TOKİ Maşuk) Mahalle Muhtarlığı için aday olan Yusuf Aslan, inşa edilen TOKİ konutlarıyla bölgenin iyice geliştiğini söyledi. Aslan, ''Sıkıntıları ve eksiklikleri gidereceğim'' diye konuştu.

Şanlıurfa Maşuk Yolu'nun altyapısı tamamlanıyor!

Maşuk bölgesine yeni yol çalışması başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir yandan da bölgedeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Hatay Hassa'ya yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdürüyor.

Anadolu Yakası’na yeni yol geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Yakası’nda, sahil yolunu E-5 ve TEM Otoyoluna entegre edecek. Yeni yol nereden geçecek?

Hatay'ın 15 ilçesine yeni yol yatırımı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şanlıurfa Maşuk'un yolları genişletiliyor!

Son yıllarda TOKİ yatırımları ile vatandaşların yoğun rağbet gösterdiği Maşuk'taki gelişmeyi takip ederek bölgeye hizmetler ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Maşuk'un kent merkezine yönelik güzergahlarında yol genişletme çalışmaları başlattı.

Kuşadası Karaova'ya iki yeni yol!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi Çınar Sitesi'nin güneyi ile Çınar Sitesi ve Murat Sitesi arasında bulunan alanda yeni yol çalışmasına başladı.

Hatay Büyükşehir'den yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.  

Hatay Samandağ'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelinde özveriyle sürdürdüğü bakım, onarım ve yeni yol yapım çalışmalarının önemli bir ayağı da Samandağ ilçesi oldu.

maşuk yeni yol çalışmaları Haberi

maşuk yeni yol çalışmaları

Ramazan Ayı boyunca çalışan işçilerin sıcaktan etkilenmemeleri için vardiya sistemi ile çalışan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 1 aylık süre boyunca 113 kilometre stabilize yol, 146 kilometre reglaj, 12,5 kilometre sathi asfalt serimi yaptı. 


11 Nisan Caddesi'nde genişletme çalışmalarının ardından sıcak asfalt serme işi tamamlandı.

Şanlıurfa Müzesi önünden Balıklıgöl Yerleşkesi'ne kadar devam eden caddeyi 25 metre genişliğinde duble yola dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, genişletme çalışması yaptığı caddede sıcak asfalt serdi. 


TOKİ'nin yeni yerleşim yeri olarak bilenen arasındaki 25 metre genişliğindeki bağlantı yollarını açmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ayrıca bölgede sıcak asfalt seııııe çalışması yaptı.

Maşuk Vadi Evleri ve Savcı blokları ile eğitim ve öğretim kurumlarının çevresini asfaltlayan Fen İşleri, yeni eğitim ve öğretim öncesi öğrencilerin yol sorununa çözüm...