02 / 07 / 2024

Mat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Mat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Mat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Taner Mustafov Idaetov tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Şerafettin Sayım tarafından kuruldu.

Balkar Vinç Platform Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkar Vinç Platform Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Melih karaca ve Sercan Balcı ortaklığında kuruldu.

Caney İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caney İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Dereli tarafından kuruldu.

Bozdmr Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdmr Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Berkay Özdemir tarafından kuruldu.

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neçmittin Gündüz tarafından kuruldu.

Ravel İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ravel İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Açan tarafından kuruldu.

Mirana İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirana İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turgay Uzunyayla tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Termin Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Termin Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliye Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'e 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Topuz tarafından kuruldu.

Bakim Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bakim Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli Onur Baki Aşçı tarafından ile kuruldu.

Gazali İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazali İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hamza Sirkeci tarafından kuruldu.

Nilem İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nilem İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Demir tarafından kuruldu.

Selmin İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selmin İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Denizhan Kahrıman tarafından kuruldu.

Mat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Mat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Mat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Taner Mustafov Idaetov tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.



Mat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...