22 / 07 / 2024

Mataş

Mataş

İstanbul Maltepe Belediyesi bünyesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmek amacıyla kurulan MATAŞ, ilçedeki ilk inşaat çalışmasına başladı. Bu kapsamda Sakızağacı Sokak'ta bulunan 40 yıllık bina yıkıldı.

Mata Design Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mata Design Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile M. Mustafa Güvey ve Tolgay Aras ortaklığında kuruldu.

Tem Point Evleri 2017 fiyat bilgisi!

İstanbul Sultangazi'de hayata geçirilen Tem Point projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Proje Gül Proje ve Mata Holding ortaklığı ile yükseliyor...

Ödemiş, Kınık ve Bergama'ya doğalgaz müjdesi!

İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, İzmir'in doğalgaz bekleyen ilçeleri Ödemiş, Kınık ve Bergama'ya müjde verdi. Yandımata, bu ilçede bu yıl doğalgaz çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Mata Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mata Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Gömeç Yönetim Kurulu Başkanlığı, Akifcan Gömeç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Tolga Gömeç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de kuruldu.

Mataş Maltepe'de kentsel dönüşüm için kazmayı vurdu!

İstanbul Maltepe Belediyesi bünyesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmek amacıyla kurulan MATAŞ, ilçedeki ilk inşaat çalışmasına başladı. Bu kapsamda Sakızağacı Sokak'ta bulunan 40 yıllık bina yıkıldı.

MATAŞ Maltepe'deki ilk inşaat çalışmasına başladı!

Maltepe Belediyesi iştiraki olan Maltepe Sağlık Turizm Eğitim Otopark Temizlik İnşaat San. Tic. A.Ş. (MATAŞ), Feyzullah Mahallesi Sakızağacı sokakta bulunan 40 yıllık binayı yıkarak, inşaat çalışmasına başladı.

MATAŞ Maltepe'deki ilk inşaat çalışmasına başladı!

Maltepe Belediyesi bünyesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmek amacıyla kurulan Maltepe Sağlık Turizm Eğitim Otopark Temizlik İnşaat San. Tic. A.Ş. (MATAŞ), ilçedeki ilk inşaat çalışmasına başladı.

İzmirgaz 578 bin aboneye ulaştı!

İzmirgaz toplam abone sayısını 578 bine yükseltti. İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, 2014 hedeflerini tutturduklarını belirterek, "Bugüne İzmirliler'in desteği ve doğalgaza karşı sahip oldukları bilinçle geldik" dedi.

Mata Proje İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mata Proje İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Özgür Çağlan Kuyumcu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Mataş Grup Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mataş Grup Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmam Pektaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Aşık Şenlik Caddesi'nde kuruldu.

İzmirgaz’dan 5 bin kişiye istihdam!

Dünyada gelişen olayların yakıt fiyatlarını etkilediğini belirten İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, “5 bin kişi buradan evine ekmek götürüyor. Aile olarak bakacak olursak 20 bin kişi devletin sigortasından faydalanıyor” dedi

Aksel Enerji Mataş Matbaacılık'ı sattı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji Mataş Matbaacılık'ı sattı.Devir bedeli 6 ay içinde tahsil edilecek.

Aksel Enerji Mataş Matbaa'yı 710 bin TL'ye sattı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji Yatırım Holding yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Mataş Matbaa'yı sattı.

Mataş Haberi

Mataş

İstanbul Maltepe Belediyesi bünyesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmek amacıyla kurulan MATAŞ, ilçedeki ilk inşaat çalışmasına başladı.


MATAŞ, Feyzullah Mahallesi Sakızağacı Sokak'ta bulunan 40 yıllık binayı yıkarak, inşaat çalışmasına start verdi. 


Bu kapsamda düzenlenen törene Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Maltepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Haydar Battal ve ev sahibi vatandaşlar katıldı. 


Ev sahiplerinden Ayten Özkurt, belediyenin dönüşüm projesiyle 6 katlı bir apartmana sahip olacaklarını belirterek, "Belediye Başkanımız Ali Kılıç, mahalle toplantılarında belediyeye bağlı inşaat şirketi kuracağız, bize güvenin deyince bizler de öyle yaptık ve gördük ki güvenimiz boşa çıkmadı. Düşük faizli kredilerle evimizi belediye şirketine yaptırmaya karar verdik"...