15 / 05 / 2024

Mataz Abou Baker

Mataz Abou Baker

Halic Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mataz Abou Baker tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Zeytinburnu, Mehmet Efendi, M.Mevlana C.Panorama'da kuruldu.

Selamland İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selamland İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Abou Zıdan ve Saad Chouıhna ortaklığında kuruldu.

Deutsche Bank'tan euro için dev tahmin geldi! 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Deutsche Bank AG'nin Makro Araştırma Başkanı Tim Baker'den euro için dev tahmin geldi. Açıkladığı rakam 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Abou Zaınab tarafından kuruldu.

Experty Estate Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Experty Estate Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mavardi ve Hamzha Abou Amen ortaklığında kuruldu.

Jana Proje Pazarlama Geliştirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jana Proje Pazarlama Geliştirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Abou Selo ve Sakına Kamandar Kızı ortaklığında kuruldu.

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baker S.S.A. tarafından kuruldu.

Right Choice İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Right Choice İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Maher Abou Selo tarafından kuruldu.

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Abo-Baker Omar Elgassier tarafından kuruldu.

Rama Global Emlak Danışmanlık Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rama Global Emlak Danışmanlık Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nader Abou Hammoud tarafından kuruldu.

Step Seyahat Turizm ve Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Step Seyahat Turizm ve Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abou Mayla E.H Elıe, Roy Baalbaky, Sandı Abou Haydar ve Sinan Borak ortaklığında kuruldu.

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şirketi Soğanlık'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kadar Machaka, Bassel Abou Shakra ve Haitnam Abou Chakra ortaklığında kuruldu. 

Abou Shahın İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abou Shahın İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fouzı Abou Chanın ve Mohamad Khaır Shanın ortaklığında kuruldu.

Badjet Company İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Badjet Company İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 240 bin TL sermaye bedeli ile Mouna Masri ve Bachar Abou Harb ortaklığında kuruldu.

Mataz Abou Baker Haberi

Mataz Abou Baker

Halic Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mataz Abou Baker tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Zeytinburnu, Mehmet Efendi, M.Mevlana C.Panorama'da kuruldu. 


Halic Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT TAAHÜT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri,...