02 / 05 / 2024

matbaa

matbaa

Ekonomik krizle Türk lirasının değerinin düştüğünün, madeni ve kağıt paralarda da yeni çalışmalar başlatıldığı iddia edildi. İşte merak edilen detaylar!

Maltepe'de kadın matbaası kurulacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Türkiye'de bir ilke imza atacaklarını belirterek, "Maltepe'de kadınlar için pozitif ayrımcılık uygulayarak onların çalışabileceği bir matbaa kurmak için start verdik" dedi.

Cankıl İnşaat Metal Matbaa Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankıl İnşaat Metal Matbaa Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Kılınç tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Önder tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Msks İnşaat Malzemeleri Metal Alüminyum Elektrik Malzemesi Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Msks İnşaat Malzemeleri Metal Alüminyum Elektrik Malzemesi Matbaa Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Karadayı tarafından kuruldu.

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Ghezelbash tarafından kuruldu.

Akceka İnşaat Metal Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akceka İnşaat Metal Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Yavit tarafından kuruldu.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Grany İnşaat Tekstil Bilgisayar Matbaa Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grany İnşaat Tekstil Bilgisayar Matbaa Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Sarıteke tarafından kuruldu.

Tel alüminyum 44 TL’ye dayandı! Hurda alüminyum fiyatları belli oldu! İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları belli oldu. Tel alüminyum 44 TL’ye yaklaşırken, jant alüminyum 41,20 TL, tas tabak alüminyum 30,60 TL, ofset matbaa alüminyum 38,30 TL’den işlem gördü. İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları bir günde uçtu! İşte 13 Ocak 2023 hurda alüminyum alış fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları bir günde 40 TL bandından 43 TL bandına kadar yükseldi. Tel alüminyum 42,70 TL’den, ofset matbaa alüminyum 38,30 TL, bakırlı alüminyum radyatör 59,80 TL’den işlem gördü. İşte 13 Ocak 2023 hurda alüminyum fiyat listesi…

matbaa Haberi

matbaa

Enflasyon nedeniyle iktidarın, yeni madeni ve kağıt paralar basacağı öne sürülürken, Yapılan iddialara göre 10 TL madeni para ile 500 ve 1000 TL’lik banknotlar basılacak. Peki para basım maliyetleri gerçekten arttı mı?

İşte Madeni ve kağıt para basımına dair detaylar…

YENİ PARALAR MI BASILACAK?

Türk Lirası’nın değeri enflasyonla eriyor, hem kağıt hem de madeni paraları basma maliyeti de hammaddeden dolayı artıyor. Hükümetin madeni ve kağıt parada yeni çalışma başlattığı iddia edildi ve yine bu iddialara göre 10 TL madeni para olacak, 500 ve 1000 TL’lik banknotlar basılacağı konuşuluyor.

Cumhuriyet’ten Sefa Uyar’ın haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Özkan Yalım, artan enflasyon, Türk Lirası’nın değer kaybı ve dövizdeki yükselişten dolayı artan madeni para maliyetlerinin Merkez Bankası’nı harekete geçirdiğini söyledi.

Merkez Bankası ve Darphane’nin...