26 / 07 / 2024

Materıal And Supply iletişim

Materıal And Supply iletişim

Materıal And Supply Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berkay Çiğdem tarafından kuruldu.

7 bin 500 TL emekli maaşı alanların gözü aydın! Çalışmalar resmen başlıyor! Detaylar peş peşe geldi!

Emekli aylıklarına yapılacak zam miktarı ve iyileştirme çalışmaları, her sene olduğu gibi bu sene de büyük bir önem taşıyor. 7 bin 500 TL üzeri emekli aylıklarına yapılacak zam oranları merak konusu olurken, konuya yönelik son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

Alınan tedbirler etkisini gösterdi! Ağustos ayında tüketici beklemeyi tercih etti!

Ticaret Bakanlığı’nın aldığı kararlar sektörde etkisini gösterirken ikinci el araçlarda küçük fiyat düşüşleri yaşanmaya başlandı. Al-satçı kişilerin yerini ihtiyacı olan tüketicilerin almaya başlamasıyla ağustos ayında yeni araç ilanı girişlerinde düşüş yaşandı.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Emlak Konut GYO Tuzla projesinin ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO Tuzla projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje kapsamında yapı ruhsatları alınmaya başlandı. İşte ayrıntılar...

Doğal gaz indiriminde flaş gelişme! Tarih verildi

Bedava doğal gaz için yeni gelişme yaşandı. Doğal gaz indiriminin ne zaman biteceği açıklandı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Doğal gaz faturası kabarık gelenlere müjde! Tüm bankalar seferber oldu! Son başvuru tarihi 31 Mayıs!

Son dönemlerde gündemdeki yerini koruyan doğal gaz faturalarıyla ilgili çeşitli gelişmeler meydana gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede, doğal gaz faturası ödemesi yapan çok sayıda insanı yakından ilgilendiren çok önemli gelişme yaşandı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'deki projesinde ruhsatlar alınıyor!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje kapsamında 151 Ada 11, 152 Ada 7, 153 Ada 7, 154 Ada 7, 164 Ada 6, 166 Ada 4, 167 Ada 15, 167 Ada 17 ve 168 Ada 5 Parsellere ait Yapı Ruhsatları alındı. 

Sağlık çalışanları dikkat! 120 saati geçen icap nöbetlerinde son dakika gelişmesi! Ücret verilecek mi? 

Sağlık çalışanlarının 120 saati geçen icap nöbetleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Anayasa Mahkemesi, yeni alınan bir kararı paylaştı. 

Doğal gaz futuraları nasıl düşer? İşte daha az fatura ödemek için yapılması gereken tasarruf yöntemler...

Havaların soğuması ve peteklerin çalışmaya başlamasıyla birlikte doğal gaz faturaları da artmaya başladı. Hayat pahalılığının yaşandığı şu günlerde, faturalardan tasarruf etmenin yolları araştırılıyor. İşte daha az fatura ödemek için dikkat edilmesi gerekenler..

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! Son başvuru tarihi 31 Mayıs!

Son zamanlarda gündemden hiç düşmeyen doğal gaz faturalarıyla ilgili gelişmeler meydana gelmeye devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca yurttaşı yakından ilgilendiren çok önemli gelişme yaşandı.

Devletten dev destek! 6.9 milyon çalışanı yakından ilgilendiriyor

Kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği depremin yaşandığı 11 ilde de çalışanlara rahat nefes aldırdı. İşte tüm detaylar...

Kripto para piyasasında yeni gelişme: Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacak

Kripto para piyasasında yeni bir gelişme yaşandı. Piyasadaki belirsizlik sürerken geleceğe dair adımlar da bir geliyor. Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacağını duyurdu. İşte detaylar…

Materıal And Supply iletişim Haberi

Materıal And Supply iletişim

Materıal And Supply Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berkay Çiğdem tarafından kuruldu.

Materıal And Supply Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:

İnşaat : İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü kaba inşaat malzemeleri,ince...