02 / 05 / 2024

MATSO Turizm Fakültesinin inşaatı ne zaman bitecek

MATSO Turizm Fakültesinin inşaatı ne zaman bitecek

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından inşaatı yaptırılacak Turizın Fakültesi inşaatı başladı. MATSO tarafından inşaatı yaptırılacak Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı ihaleyi kazanan firma tarafından başlatıldı.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Your Travel Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Travel Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Fakıh Mohammed Rehan Hajatay tarafından kuruldu.

Al Muqaddas Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Muqaddas Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Fakıh M. R. Hajatay tarafından kuruldu.

Bursa’ya ikinci tıp fakültesi kuruluyor!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Bursa’da açılacak olan ikinci tıp fakültesinin kurulması çalışmaları kapsamında Bursa İl Sağlık Müdürü’nü ziyaret gerçekleştirdi.

Çapa Tıp Fakültesi'nin Hasdal'daki yeni yeri kısa sürede tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, İstanbul'da yaşanan deprem sonrası İstanbul Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde Çapa Tıp Fakültesinin Hasdal'da yeni birimlerini inşa ettiklerini söyledi. Kurum, "Birinci etabın yıl sonuna kadar ihalesini yapacağız" dedi...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi yerleşkesindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü Hukuk Müşavirliğinden, Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi yerleşkesinin içinde yer alan kaçak yapıların yıkımıyla ilgili açıklama yapıldı.

Akdeniz Üniversitesi için üçüncü fakülte müjdesi!

MATSO tarafından inşa edilen Akdeniz Üniversitesi'nin ikinci kampüsü açıldı. Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi yeni yılda 800 öğrenciye öğrenim sağlayacak.

SAÜ İlahiyat Fakültesi yeni binası tamam!

1994 yılından beri eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren İlahiyat Fakültesinin Esentepe kampusündeki yeni binasının inşaatı tamamlandı..

Reşit Özer: Muğla Milas'a yeni fakülteler yapılmalı!

AKP Milas ilçe yönetiminin MİTSO'yu ziyaretinde konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bina sorunu çözülemeyen Veteriner Fakültesinin bina sorunun çözümlenmesini ve ayrıca Milas'a iki, üç fakültenin daha açılmasını istedi.

Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi binası yıl içinde tamam!

Yapımına 2014 yılının Mart ayında başlanan ve bu yıl içinde tamamlanması beklenen 4 bin 900 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Zirat Fakültesinin mimari yapısı ve çevre düzenlemesiyle toplamda 12 bin metrekarelik kapalı alanı bulunuyor

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi açılıyor!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin resmi açılışı Cumartesi günü Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katımı ile gerçekleşecek.

Ordu Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi yenileniyor!

Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesinin çehresi yeni yapılacak olan ek binası, peyzaj çalışmaları ve sosyal donatılarıyla değişecek.

Fethiye İşletme Fakültesi Mayıs'ta tamam!

Fethiye İşletme Fakültesi’nde çalışmaları yerinde inceleyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı büyükşehir yasası sonrası fakültenin ana binası olan A bloğunun yapımının uzadığını, ancak mayıs ayına kadar işletme fakültesinin bitireceklerini ifade etti.

MATSO Turizm Fakültesinin inşaatı ne zaman bitecek Haberi

MATSO Turizm Fakültesinin inşaatı ne zaman bitecek

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından inşaatı yaptırılacak Turizın Fakültesi inşaatı başladı. MATSO tarafından inşaatı yaptırılacak Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı ihaleyi kazanan firma tarafından başlatıldı. Manavgat Belediyesi'nden alınan inşaat ruhsatının ardından başlayan inşaatın 300 günde bitirilmesi hedefleniyor. Manavgat MATSO Turizm Fakültesi İnşaat Komisyonu Başkanı Hüseyin Cengiz, şantiye alanı ve etrafın çevrilemesinin ardından temel atmanın gerçekleşeceğini söyledi. 


MATSO Turizm Fakültesi ile ilçede kurulacak olan üniversitenin temelini atmış olduklarını anlatan Cengiz, bölgede 53 bin 600 metrekare alanın üniversite yeıleşke alanı olarak ilan edildiğini ve MATSO Turizm Fakültesi'nin bu alan içerisinde 5 dönümlük bir sahada yer alacağını kaydetti. 


İhaleyi alan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güneş de yaklaşık 6 bin metrekare inşaat alanında çalışma yapacaklarını belirterek, inşaatı 300 günde bitirmeyi hedeflediklerini vurguladı....