19 / 05 / 2024

mavera konutları nerede

mavera konutları nerede

Başakşehir Olimpia Alışveriş Merkezi'nin arka tarafında yer alan Mavera Başakşehir'de metrekare birim fiyatı 2 bin 400 liradan başlıyor

Şehrideniz Projesi satışta! Şehrideniz konutları nerede?

Demkay Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut seçenekleri bulunan Şehri Deniz’de daire büyüklüğü 58-177 metrekare arasında değişiyor. Peki, Şehrideniz projesinde kaç konut var? Şehrideniz konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı devam ediyor. Peki 467 adet konut ve 15 adet dükkanın yer aldığı Alya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Atabek Konutları nerede?

Atabek Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Atabek Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kartepe Sağlıkkent Konutları nerede? 

Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mavera Homes nerede?

İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Başakşehir'in Kayabaşı semtinde Mavera Homes projesinde satışlar başladı. Peki Mavera Homes nerede? İşte  Mavera Homes lokasyon bilgisi...

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

Mavera Comfort Başakşehir nerede?

Makro İnşaat ve Akyapı iş birliğiyle yükselen Mavera Comfort projesinde toplam 705 konut yer alıyor. Projede satışlar bugün başladı. Peki, Türkiye'deki deprem izolatörlü ilk konut projesi olma özelliğine sahip Mavera Comfort nerede? 

Mavera Comfort nerede?

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Mavera Comfort Projesi nerede? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Mavera Homes nerede? 

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa edilecek olan Mavera Homes projesinde lansman öncesi satışlar için düğmeye basıldı. Ön satışların başladığı Mavera Homes projesinde, uygun fiyat seçenekleri sunuluyor. Peki Mavera Homes nerede? 

Mavera Residence nerede? 

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek olan Mavera Residence projesinde lansman öncesi satışlar başladı. Peki Mavera Residence nerede? 

Sofulu İlimtepe Konutları nerede? Güncel fiyat!

Sofulu İlimtepe Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Nef Çekmeköy Konutları nerede? İşte lokasyon!

İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy'de yükselen NEF Ormantepe projesinde konut teslimlerinin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor..

mavera konutları nerede Haberi

mavera konutları nerede

Başakşehir'de Makro İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Mavera Başakşehir 274 konut, 70 ticari üniteden meydana geliyor. 6 blok halinde yükselecek projede teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 


Makro Mavera Başakşehir Olimpia Alışveriş Merkezi'nin arkasında, TEM Otoyolu'na ve 3. Çevreyolu bağlantısına yakın konumda yükseliyor. Metrekare birim fiyatının  2 bin 400 liradan başladığı Mavera Konutları'nda teslimler 18 ay sonra gerçekleşecek.


Mavera Başakşehir'de konut tipleri 3 oda 1 salon ile 8 oda 2 salon arasında tasarlandı. Proje kapsamındaki konutların metrekareleri 190 ile 550 arasında değişiyor. Başakşehir Mavera Evleri metro, hızlı tren ve Sağlık Kent'e yakın konumda yer alıyor.


Makro İnşaat Mavera'da; çok amaçlı salon, 2 adet kapalı yüzme havuzu, 2 adet fitness salonu,  kapalı otopark, spa, hamam,göl cafe-restoran, aktivite parkları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


0212 659...