06 / 05 / 2024

Makro Yapı Mavera nerede yer alıyor?

 Makro Yapı Mavera nerede yer alıyor?

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

Başakşehir Olimpia Alışveriş Merkezi'nin arka tarafında yer alan Mavera Başakşehir'de metrekare birim fiyatı 2 bin 400 liradan başlıyor



Başakşehir'de  Makro İnşaat  imzasıyla hayata geçirilen  Mavera Başakşehir  274 konut, 70 ticari üniteden meydana geliyor. 6 blok halinde yükselecek projede teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 


Makro Mavera Başakşehir Olimpia Alışveriş Merkezi'nin arkasında, TEM Otoyolu'na ve 3. Çevreyolu bağlantısına yakın konumda yükseliyor. Metrekare birim fiyatının  2 bin 400 liradan başladığı Mavera Konutları'nda teslimler 18 ay sonra gerçekleşecek.


Mavera Başakşehir'de konut tipleri 3 oda 1 salon ile 8 oda 2 salon arasında tasarlandı. Proje kapsamındaki konutların metrekareleri 190 ile 550 arasında değişiyor. Başakşehir Mavera Evleri metro, hızlı tren ve Sağlık Kent'e yakın konumda yer alıyor.


Makro İnşaat Mavera'da; çok amaçlı salon, 2 adet kapalı yüzme havuzu, 2 adet fitness salonu,  kapalı otopark, spa, hamam,göl cafe-restoran, aktivite parkları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


0212 659 62 22

www.makroinsaat.com

Ceren YÖRÜK


projeye sor



Geri Dön