28 / 07 / 2024

mavi bulvar belediye çalışmaları

mavi bulvar belediye çalışmaları

Mavi Bulvar'ın Türkmenbaşı Bulvarı ile kesiştiği noktada çalışmalara başlayan ekipler, Alparslan Türkeş Bulvarı'na kadar olan bölümü tamamladı.

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

Elazığ'daki Mavi Göl apartmanının önünden geçen herkes yıkılacağını düşünürdü! 

Elazığ Gezin'de 3 dönem belediye başkanlığı yapan Fethi Aydın, "Her deprem olduğunda ilk dikkatimizi çeken bina Mavi Göl idi. ‘Acaba bir şey oldu mu’ diye sorardık. Maalesef bu sefer oldu" dedi...

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalar için yükseklik serbest!

İstanbul'un en gözde caddelerinden biri olan Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalara kat sınırlaması belediye meclisinden döndü. 

Mavişehir Opera Binası'nın temeli 2018'de atılacak!

Karşıyaka Mavişehir’de yapacakları Opera binası için Kamu İhale Kurumu'nun 2. ihale iptaline karşı açılan davanın kazanıldığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "2018’de opera ve bale binamızın yer teslimini yapıp temelini atacağız" dedi.

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Denizli Ulus Bulvarı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bayramda hizmete açılması planlanan Ulus Bulvarı'ndaki inşaat çalışmalarını inceledi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Mavişehir tartışmasına 10 soru ile cevap!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin gündemi Mavişehir’deki imar sorunu oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankasının yaptığı açıklamaya 10 adet soru ile cevap verdi.

Sakarya Hendek'e yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek İlçe Merkezi ile Devlet Hastanesi arası ulaşımına duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Adana Ziyapaşa Bulvarı masaya yatırıldı!

Ziyapaşa Bulvarı Koruma ve Geliştirme Derneği, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti

Melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi 29. Cadde ile Sakarya Mahallesi Doğanyurt Caddesi Koyunbaba mevkiini birbirine bağlayan, 3 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki Sultan Abdülhamid Han Bulvarı’nın hizmete açıldığını söyledi.

Ankara 1071 Malazgirt Bulvarı uzuyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Çankaya İlçesi Yukarı Öveçler ile Aşağı Öveçler mahalleleri sınırlarında bulunan 1071 Malazgirt Bulvarı’nın uzatılmasına karar verildi...

Karşıyaka Cahar Dudayev Bulvarı'nda tramvay çalışmaları başladı!

İzmir'in kanayan yarası olan trafik çilesi, tramvay çalışmalarıyla birlikte ikiye katlandı. Tramvay hattı çalışmalarının başladığı Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'ndaki trafik çilesi, sabah ve akşam saatlerinde vatandaşların korkulu rüyası oldu.

Ordu Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın talimatıyla yapım çalışmalarına başlanan ve çevre yolu ile Karadeniz sahil yolu arasındaki bağlantıyı sağlayan Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı, hem trafiği rahatlattı hem de modern görünümüyle vatandaşlardan tam not aldı.

mavi bulvar belediye çalışmaları Haberi

mavi bulvar belediye çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Mavi Bulvar’daki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Mavi Bulvarı’n Türkmenbaşı Bulvarı ile kesiştiği noktadan kaldırım ve korkuluk çalışmaları başlatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kısa sürede bulvarın tamamındaki çalışmayı tamamlamayı hedefliyor.


Türkmenbaşı ile Alparslan Türkeş Kavşağı arasındaki çalışmalar bitirilirken, ekipler bugünlerde Baraj Yolu’na doğru yürüttüğü çalışmaları titizlikle sürdürüyor.


Kaldırım çalışmaları sırasında Mavi Bulvar’da bulunan turunç ağaçlarının da zarar görmemesi için azami dikkat gösteriliyor. 


TURUNÇLAR İÇİN DAMLA SULAMA SİSTEMİ


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, çalışmaları büyük bir özveriyle yürüten çalışanlara teşekkür ederek, “Kısa zamanda Mavi Bulvar eskisinden daha güzel bir görünüme kavuşacak. Ayrıca kaldırımda yer alan turunç ağaçları için de damla sulama sistemi kurulacak ve ağaçların bakımı için gerekenler yapılacak. Turunç ağaçları Adana’nın simgesidir. Biz de gereken titizliği gösteriyoruz” dedi.


Adana Büyükşehir...