02 / 05 / 2024

mavi inşaat ltd

mavi inşaat ltd

Mavi İnşaat bünyesinde görevlendirilmek üzere inşaat mühendisi arıyor...

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Softyapı inşaat demir çelik plastik ham madde elektronik nakliye ve mobilya san.tic.ltd.şti. kuruldu!

Softyapı inşaat demir çelik plastik ham madde elektronik nakliye ve mobilya san.tic.ltd.şti. Esenler’de Şakir Engür tarafından kuruldu. Esenler’de Şakir Engür tarafından kuruldu.

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. kuruldu!

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. Başakşehir’de Naim Çiftçi tarafından kuruldu.

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

İnşaat sektörünün yeni buluşma noktası Workindo! 

Workindocom, inşaat sektöründe çalışanlar ve firmaların ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri tek bir platformda topladı. Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, projeye ilişkin, "Mavi yakalıları ve firmaları buluşturan Workindo ile iş bulmak da işçi bulmak da çok kolay" dedi...

KKTC’de turizm bölgesine huzurevi inşaatı!

KKTC’nin Lapta ilçesinde mavi bölge olarak bilinen turizm bölgesinde huzurevi inşaatına başlanılıyor. Otellerin olduğu arazi üzerinde yapılacak huzurevi tartışmalara konu oldu. 

Yeni Mavi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Mavi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Güzel ve Arife Ergün ortaklığında kuruldu. 

Sinop Havalimanı terminal binası inşaatında sona gelindi!

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Havalimanı'nda yapımı devam eden yeni terminal binası inşaatında sona gelindiğini bildirdi.

Mavi İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaldız ve Mehtap Yaldız ortaklığında kuruldu.

İnşaat ve emlak sektöründe durmak yok!

BAYMİRA İnşaat AŞ. Datakon inşaat Ltd Şti. MorGate Gayrimenkul Ortağı ve Genel Müdürü Dr. İsa Kaya, 'İnşaat, emlak sektörü olarak durmak yok yatırıma devam' çağrısını yaptı.

Bilal Doğan: Mavişehir Opera Salonu inşaatı bizi kaygılandırıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, 16 Aralık'ta ihalesi yapılacak olan Karşıyaka Mavişehir'deki Opera Salonu inşaatı ile ilgili kaygılı olduklarını söyledi.

Mavi Kent 4. Etap'ta inşaat devam ediyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dar gelirli aileler için yapılan ve kura ile hak sahiplerine dağıtılan Mavi Kent 4. Etap konut inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi.

Mavi Mavi İnşaat Aracılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Mavi İnşaat Aracılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Fethi İlhan tarafından kuruldu.

mavi inşaat ltd Haberi

mavi inşaat ltd


Mavi İnşaat LTD. Devlet Su İşleri gölet inşaatı tecrübeli en az 5 yıl deneyim sahibi inşaat mühendisi arıyor. İş ilanı için [email protected] email adresine özgeçmişleri...