21 / 05 / 2024

mavi kale ürünleri bluesafe

mavi kale ürünleri bluesafe

Türkiye’de yalıtım sektöründe bir ilke imza atan Blue’Safe Mavi Kale, 10 yıl ürün, iki yıl uygulama garantisinin yanı sıra dış cephe ısı yalıtımı paket sistemi uygulamalarında sigorta güvencesi ile de fark yaratıyor

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kale tarafından kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Mavi Karadenizliler Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürünleri İth.İhr.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Mavi Karadenizliler Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürünleri İth.İhr.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Turan Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı'nda açıldı.

Mavi Orman Ürünleri Tekstil İnşaat Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Orman Ürünleri Tekstil İnşaat Gıda Temizlik Limited Şirketi, Fırat Makal tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Güngören, Güneştepe Mahallesi, Işık Sokak'ta kuruldu.

Gürpınar Su Ürünleri Hali'nin işletmesi ihaleye çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri Hal Kompleksinin işletilmeye verilmesi işini ihaleye çıkardı. Peki Gürpınar Su Ürünleri Hali, hangi koşullarla kiralanacak? Gürpınar Su Ürünleri Hali işletmesi ihalesine kimler katılabilecek?

Vargül İnşaat Oto Parçaları Petrol Ürünleri Elektrik Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vargül İnşaat Oto Parçaları Petrol Ürünleri Elektrik Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülay Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ali Nuri Özsüer, İlyas Cem Özsüer, Ramiz Taner Kerman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Canlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Kesir İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Otomotiv Dekorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kesir İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Otomotiv Dekorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Okyaylı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Orman ürünleri ihracatı 2 milyar doları aştı!

Ağaç ve orman ürünleri ihracatı, yılın ilk yarısında yüzde 9.2 oranında arrtı. En fazla ihracat yapılan ülkeler Irak, İran, Azerbaycan, Libya ve Birleşik Krallık oldu

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da kuruldu.

mavi kale ürünleri bluesafe Haberi

mavi kale ürünleri bluesafe

Yapı kimyasalları ve cephe kaplamaları üretiminde uzman Kalekim A.Ş. XPS malzemelerinin mucidi ve dünya pazar lideri Dow Chemical ve ısı yalıtım sistemlerinde uzman Mardav A.Ş. ortaklığı ile 2004 yılında pazara sunulan Blue’Safe Mavi Kale (BSMK), güvenilirliğini Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği özel hizmetleri ile kanıtlıyor. Sektöründe bir ilk olarak ürünlerine 10 yıl, uygulama çalışmalarına ise iki yıl garanti veren Blue’Safe Mavi Kale, ayrıca uygulama esnasında oluşabilecek zararlara karşı ısı yalıtımı yaptığı binaları sigortalıyor. Sigortalama kapsamına; uygulama esnasındaki yangın, patlama, fırtına gibi hasarlar; uygulama sonrasında da hatalı çizim, yanlış malzeme, montaj ve işçilikten kaynaklanan hasarlar giriyor.


10 yıl garanti kapsamına giren Blue’Safe Mavi Kale ürünleri arasında; ısı yalıtımı levhası, yapıştırma harcı, sıva, file, dübel, PVC, köşe profili ve son kat dekoratif...