26 / 07 / 2024

mavi otel nerede

mavi otel nerede

Turizm sektöründe büyük önem taşıyan Çorum, ziyaretçiler için konaklama ihtiyaçlarına cevap verecek lüks bir otele daha kavuşuyor. Çorum konaklama sektörünün duayen isimlerinden Cüneyt Cantaş'ın koordinatörlüğünde hizmet verecek.

Sinpaş GYO Kızılbük devremülk projesi nerede? Lokasyon bilgisi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" ismiyle imzasını taşıyan 5 yıldızlı resort otel için ön talepler gelmeye başladı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort nerede inşa edilecek? İşte detaylar... 

Astaş Mavi Arya nerede? Konum ve lokasyon bilgisi!

Astaş Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı, konum ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Astaş Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mavi Arya nerede?

Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Evora İzmir projesi nerede?

Evora İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede  1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor.

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Kaşmir Mavi Orkide nerede?

Ön talep süreci başlayan Kaşmir Mavi Orkide projesi Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Kaşmir Mavi Orkide nerede?

Yedi Mavi Kazlıçeşme güncel fiyat tablosu 2017!

Konut, apart otel, home ofis ve ticari birimlere yer verilen Yedi Mavi Kazlıçeşme projesi toplam 1.047 bağımsız birimden oluşuyor. İşte Yedi Mavi Kazlıçeşme güncel fiyat tablosu 2017...

Yedi Mavi Evleri nerede?

Yedi Mavi Projesi, 73 bin metrekare alanda yayılıyor. Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından dizayn edilen projede dairelerin yanı sıra otel, ofis, alışveriş merkezine de yer veriliyor.

Mavi Bahçe Mavişehir nerede?

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen ve 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayan olan Mavi Bahçe Mavişehir nerede, Mavi Bahçe Mavişehir mağazaları, Mavişehir Mavibahçe AVM adres, Mavibahçe Karşıyaka ulaşım bilgisi...

Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Arsa alanı 264 bin 136 metrekare olarak belirtilen Özak GYO İzmir Alsancak projesinde konut, otel, ofis, PSM, AVM ve hastane yer alacak. Peki Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Ferko Line Rezidans nerede?

Ferko İnşaat tarafından hayata geçirilecek Ferko Line'da otel, dükkan ve ofisler yer alıyor. Proje 20 bin 435 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Peki Ferko Line Rezidans nerede?

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

mavi otel nerede Haberi

mavi otel nerede

Çorum konaklama sektörünün duayen isimlerinden Cüneyt Cantaş'ın koordinatörlüğünde hizmet verecek olan Mavi Otel'in açılışı bugün saat 13.30'da gerçekleştirilecek. Cülabibey Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No: 130 (Çorum Müzesi karşısı) adresinde açılışı gerçekleştirilecek olan Mavi Otel'in Koordinatörü Cüneyt Cantaş, otellerinin 30 oda ve 50 kişi kapasiteli olduğunu söyledi. 

Mavi Otel'de 150 kişilik konferans toplantı salonu, teras katında restaurant ve kahvaltı salonu ve kapalı otogarın özenle düzenlendiğini kaydeden Cüneyt Cantaş, Mavi Otel odalarında tüm gereksinimlerin karşılandığını vurguladı. 

Koordinatör Cüneyt Cantaş, ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı nezdinde 3 yıldızlı otel taleplerinin de mevcut olduğunu ifade etti. Cantaş, ayrıca müşterilerin otellerine rezervasyon için 0364 213 00 00 nolu telefon ve 0364  213 5 213 nolu faks numarası ile p ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.


Çorum...