19 / 05 / 2024

Çorum'da Mavi Otel bugün açıldı!

Çorum'da Mavi Otel bugün açıldı!

Turizm sektöründe büyük önem taşıyan Çorum, ziyaretçiler için konaklama ihtiyaçlarına cevap verecek lüks bir otele daha kavuşuyor. Çorum konaklama sektörünün duayen isimlerinden Cüneyt Cantaş'ın koordinatörlüğünde hizmet verecek.



Çorum konaklama sektörünün duayen isimlerinden Cüneyt Cantaş'ın koordinatörlüğünde hizmet verecek olan Mavi Otel'in açılışı bugün saat 13.30'da gerçekleştirilecek. Cülabibey Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No: 130 (Çorum Müzesi karşısı) adresinde açılışı gerçekleştirilecek olan Mavi Otel'in Koordinatörü Cüneyt Cantaş, otellerinin 30 oda ve 50 kişi kapasiteli olduğunu söyledi. 

Mavi Otel'de 150 kişilik konferans toplantı salonu, teras katında restaurant ve kahvaltı salonu ve kapalı otogarın özenle düzenlendiğini kaydeden Cüneyt Cantaş, Mavi Otel odalarında tüm gereksinimlerin karşılandığını vurguladı. 

Koordinatör Cüneyt Cantaş, ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı nezdinde 3 yıldızlı otel taleplerinin de mevcut olduğunu ifade etti. Cantaş, ayrıca müşterilerin otellerine rezervasyon için 0364 213 00 00 nolu telefon ve 0364  213 5 213 nolu faks numarası ile p ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.


Çorum Haber


Geri Dön