26 / 07 / 2024

çorum mavi otel

çorum mavi otel

Turizm sektöründe büyük önem taşıyan Çorum, ziyaretçiler için konaklama ihtiyaçlarına cevap verecek lüks bir otele daha kavuşuyor. Çorum konaklama sektörünün duayen isimlerinden Cüneyt Cantaş'ın koordinatörlüğünde hizmet verecek.

Yedi Mavi Kazlıçeşme güncel fiyat tablosu 2017!

Konut, apart otel, home ofis ve ticari birimlere yer verilen Yedi Mavi Kazlıçeşme projesi toplam 1.047 bağımsız birimden oluşuyor. İşte Yedi Mavi Kazlıçeşme güncel fiyat tablosu 2017...

Yedi Mavi Evleri nerede?

Yedi Mavi Projesi, 73 bin metrekare alanda yayılıyor. Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından dizayn edilen projede dairelerin yanı sıra otel, ofis, alışveriş merkezine de yer veriliyor.

Çorum Velipaşa Hanı butik otel ve restorana dönüşecek!

Çorum'da Osmanlı döneminde inşa edilen ve uzun yıllardır market ve depo olarak kullanılan 150 yıllık Velipaşa Hanı, belediye tarafından restore edilerek butik otel ve restorana dönüştürülecek.

Çorum'da tarihi han butik otel oluyor!

Çorum’da 150 yıllık bir geçmişe sahip olan tarihi Velipaşa Hanı butik otel oluyor. 35 yıllığına Çorum Belediyesi’ne kiralanan tarihi han restorasyonunun ardından hizmet vermeye başlayacak.

Zeytinburnu Yedi Mavi Projesi!

İçerisinde rezidans, ofis, otel, AVM alanlarının yer alacağı projede toplam 650 adet daire yer alacak. Projenin denize hakim cepheleri bulunacak. Zeytinburnu Yedi Mavi Projesi ön talep topluyor.

Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı, TOBB Zeytinburnu arazisinde yapacakları Yedi Mavi projesi için ön talep topluyor. Projede rezidans, ofis, otel, AVM alanları olacak...

2015 yılı mavi bayraklı plaj ve marina adayları belirlendi!

Türkiye'nin 2015 yılı Mavi Bayrak ile ödüllendirilecek plaj ve marinaları Kuşadası'nda masaya yatırıldı. Pine Bay Otel'de düzenlenen Ulusal Jüri toplantısında Türkiye'nin 2015 yılı Mavi Bayrak ile ödüllendirilecek plaj ve marinaları belirlendi.

Çorum'da Mavi Otel bugün açıldı!

Turizm sektöründe büyük önem taşıyan Çorum, ziyaretçiler için konaklama ihtiyaçlarına cevap verecek lüks bir otele daha kavuşuyor. Çorum konaklama sektörünün duayen isimlerinden Cüneyt Cantaş'ın koordinatörlüğünde hizmet verecek.

Kızılağaç tatil beldesindeki 13 otel ve mavi bayrak verildi!

Avrupa ülkelerinde en çok Mavi Bayrak ile Türkiye üçüncü sırada yer alıyor. Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Kızılağaç tatil beldesinde bulunan 13 otel ve tatil köyüne de mavi bayrak verildi.

Novotel mavi kapakla destek oldu!

Sosyal sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeyi hedef edinen uluslararası otel zinciri Accor Grubu' nun, Kayseri'deki Novotel ve İbis otelleri mavi kapak kampanyasına katkıda bulundu.

Nowotel ve İbis Otel'den Kayseri Sakatlar Derneği'ne destek!

Nowotel ve İbis Otel' den Kayseri Sakatlar Derneği'ne destek geldi. Uluslararası Hotel zinciri Accor Grubunun, Kayseri'deki Novotel ve ibis otelleri mavi kapak kampanyasına katkıda bulundu.

Mavi bayrak ulusal jürisi toplandı!

Mavi bayrak ulusal jürisi toplandı. TÜRÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Tevfik Epikmen: " Mavi bayrak sıralamasında dünyada üçüncü sıradayız " dedi. Toplantı, Rixos Lares Otel'de gerçekleşti...

Marmaris'te özel idarenin sattığı Mavi Otel yıkılıyor!

Muğla İl Özel İdaresi tarafından ihale yoluyla Marmaris Yapı Şirketi'ne satılan Marmaris İlçesi'ndeki Mavi Otel'in yıkımı bugün başladı. Mavi Otel'in yerine iş merkezi yapılacağı belirtildi....

çorum mavi otel Haberi

çorum mavi otel

Çorum konaklama sektörünün duayen isimlerinden Cüneyt Cantaş'ın koordinatörlüğünde hizmet verecek olan Mavi Otel'in açılışı bugün saat 13.30'da gerçekleştirilecek. Cülabibey Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No: 130 (Çorum Müzesi karşısı) adresinde açılışı gerçekleştirilecek olan Mavi Otel'in Koordinatörü Cüneyt Cantaş, otellerinin 30 oda ve 50 kişi kapasiteli olduğunu söyledi. 

Mavi Otel'de 150 kişilik konferans toplantı salonu, teras katında restaurant ve kahvaltı salonu ve kapalı otogarın özenle düzenlendiğini kaydeden Cüneyt Cantaş, Mavi Otel odalarında tüm gereksinimlerin karşılandığını vurguladı. 

Koordinatör Cüneyt Cantaş, ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı nezdinde 3 yıldızlı otel taleplerinin de mevcut olduğunu ifade etti. Cantaş, ayrıca müşterilerin otellerine rezervasyon için 0364 213 00 00 nolu telefon ve 0364  213 5 213 nolu faks numarası ile p ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.


Çorum...