02 / 05 / 2024

mavi peri mimarlık

mavi peri mimarlık

Mavi Peri Mimarlık, çalışma arkadaşları ve proje mimarı arıyor...

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Paçacı ve Doğukan Paçacı ortaklığında kuruldu.

Mavi Tuğla Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Tuğla Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özay tarafından kuruldu...

Yedi Mavi satış ofisini RSG İç Mimarlık tasarladı!

İç mekan ve cephe tasarımı RSG İç Mimarlık imzası taşıyan Yedi Mavi Satış Ofisi, modern çizgilerle biçimlenmiş, samimi bir atmosferde mavinin doğadaki yedi tonunu yansıtıyor.

Mavi Profil Dekorasyon ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Profil Dekorasyon ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Kaptan tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Fatih, Hacı Kadın Mahallesi, Atatürk Bulvarı'nda kuruldu.

Mavi Barter Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Barter Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Çamur tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Maltepe, Tugay Yolu Caddesi, Ofisim İstanbul'da kuruldu.

Zeytinburnu Yedi Mavi satılık ev!

Ön talep toplamaya devam eden proje Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilecek. Proje İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda yükseliyor. Zeytinburnu Yedi Mavi satılık ev cepheleri deniz manzaralı şekilde tasarlandı.

Mavi Peri Mimarlık proje mimarı arıyor!

Mavi Peri Mimarlık, çalışma arkadaşları ve proje mimarı arıyor...

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

mavi peri mimarlık Haberi

mavi peri mimarlık
Mavi Peri Mimarlık; Üniversitelerin mimarlık fakültelerinden mezun, çok iyi derecede Auto-cad kullanabilen, özellikle sağlık yapıları konusunda tecrübe sahibi, ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek çalışma arkadaşları arıyor. 


Başvurular için