04 / 05 / 2024

mavi su residence görüntüleri

mavi su residence görüntüleri

Mavi Su Residence 25 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Mavi Su Ataşehir Evleri'nin havadan yeni videosu!

Ant Yapı'nın hayata geçirdiği Mavi Su Residence www.havadanemlakvide.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Mavi’nin ilk çeyrek net karı yüzde 71 artışla 515 milyon TL oldu!

Jean markası Mavi ilk çeyrekte konsolide gelirlerini yüzde 109 oranında artırdığını açıkladı. Şirketin net karı yüzde 72 oranında büyüyerek 515 milyon lira olurken, Mavi CEO’su Yavuz, yılın geri kalanında aynı performansı sürdüreceklerini belirtti.

Elon Musk karar değiştirdi! “Mavi tik” onay sistemi değişiyor!

“Sana Özel” seçeneği getirilen sosyal medya platformunda yeni değişikliği açıklayan Twitter CEO’su Elon Musk, “mavi tik” olarak bilinen hesap onay sisteminde değişikliğe gidileceğini ve  kapsamının genişletileceğini duyurdu.

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Mavi yurt dışında 20 yeni mağaza açacak!

All Blue'yu global marka stratejisi olarak belirleyen Mavi, yeni stratejisini İstanbul ile birlikte New York, Berlin ve Vancouver'da tanıttı. Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, "Yurtdışındaki büyümemiz de sürecek. 2020’de Rusya ve Türk Cumhuriyetleri ağırlıklı hedeflerimiz var. Bu bölgede 20 mağaza açmak ist

Suıte MXN : Kiralık daire fiyatına residence konforu!

Suıte MXN projesi "Kiralık daire fiyatına residence konforu" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 41 adet 1+1 ve 10 adet loft daireden meydana geliyor.

Residence projelerinde nasıl farklılık yaratılıyor?

Gayrimenkul’de Liderler Zirvesi’nin 6’ncısı bugün gerçekleştirildi. Zirvede, Propa CEO’su Can Özçiçek ‘Residence Projelerinde Farklılık Nasıl Yaratılmalı?’ başlıklı bir konuşma yaptı.

Kartal Rota Mavi Residence fiyat!

Kartal Rota Mavi Residence fiyat listesi 273 bin liradan başlayarak değişiyor. Rota Mavi Residence projesinde teslimler 1 yıl sonra yapılıyor...

Konya Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattı için kamulaştırma!

“Mavi Tünel (Konya İçmesuyu) Projesi (KOP)" Kapsamındaki Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattının Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Royal Garden Kartal’da su tüketimi aidatları düşürecek!

12 bin metrekare peyzaj alanı bulunan Royal Garden Kartal Residence’da gri su sistemi uygulaması yapılacak. Atık sular bahçe kullanımında yeniden değerlenecek. Su tüketimi azalan projede aidatlar da düşük olacak.

Mavi Jeans mağaza sayısını 400'e çıkaracak!

Mavi Jeans, 25 yılı geride bıraktı. Markanın 50 ülkede, 5 bin noktada faaliyet gösterdiğini belirten Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, 2016 yılında da yüzde 30 büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Mavi Tünel'in tamamlanmasıyla Konya Ovası'na su verildi!

GAP'tan sonraki en büyük sulama projesi Mavi Tünel'le Konya Ovası'na su verildi. Akdeniz'e akan su, 17 km'lik tünelle ovaya taşınacak.

Mavi Tünel projesiyle ilk kez Konya Ovası'na su veriliyor!

Türkiye'nin GAP'tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi kapsamında çalışmaları yürütülen "Mavi Tünel" ile Akdeniz'e dökülen sular, ovaya akmaya başladı.

Tekirdağ sahilleri mavi bayraklı olacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı açıklamada Tekirdağ'ın atık su arıtma projesi tamamlandıktan sonra geniş bir sahil bandının mavi bayrak statüsüne kavuşacağını dile getirdi...

mavi su residence görüntüleri Haberi

mavi su residence görüntüleri


Mavi Su Rezidans'ın havadan görüntüleri için...