15 / 05 / 2024

mavi yolculuk fiyatları

mavi yolculuk fiyatları

Tatilcilerin gözdesi mavi yolculuk oldu. Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Özkar, "Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor" dedi

iPhone kullanıcıları şok içinde! Mavi tik fiyatı değişiyor!

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk,  mavi tikin 8 dolardan satıldığını söyleyerek son aylara damgasını vurmuştu. Şimdi ise flaş bir iddia ortaya atıldı. Mavi tik fiyatları iPhone cihazlarda zamlı olacak! İşte açıklanan yeni tutar...

Mavi’de fiyatlar indi: net yüzde 30 indirim fırsatı! Mavi 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Hazır giyim markası Mavi fiyatlarında indirime giderek Hepsiburada üzerinden yapılan alışverişlerde tam yüzde 30 indirim yaptı. Peki hangi ürünler ne kadar oldu? İşte Mavi 23 Ekim 2022 fiyat listesi

‘Öğrenci akbillerine zam’ açıklaması! Zam teklifinin ardından İstanbul Kart ve Mavi Kart fiyatları…

Öğrenci akbillerine zam gelmesi bekleniyor. Akbil fiyatlarına zam gelebilir. Bugün, zam gündemiyle ikinci kez bir araya gelecek UKOME toplantısından önce İBB Ulaşım Dairesi Başkanı Utku Cihan, sektör temsilcileriyle bir araya gelerek yüzde 50 civarında bir zam beklendiğini vurguladı.

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi!

Katal İnşaat imzasıyla yükselen Portmarin Mavişehir projesi 117 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi...

İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları!

117 adet daireden oluşan İzmir Portmarin Mavişehir projesi Katal İnşaat tarafından inşa ediliyor. İşte, İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları.. 

Portmarin Mavişehir'de 3,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Mavişehir mevkiinde hayata geçirilen Portmarin Mavişehir projesinde 117 daire yer alıyor. Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı proje Katal İnşaat imzasını taşıyor. 

Livin İzmir Mavişehir fiyatları Şubat 2018!

Livin İzmir Mavişehir fiyatları 630 bin TL'den başlıyor. Projenin ilk etabında 366 konut ve 33 ticari birim bulunuyor. 

Ankara Kaşmir Mavi Orkide Evleri fiyatları!

Ankara Kaşmir Mavi Orkide Evleri fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara Eryaman'da inşa ediliyor...

Kaşmir Mavi Orkide ev fiyatları!

525 daireden oluşan Kaşmir Mavi Orkide projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Kaşmir Mavi Orkide'de fiyatlar 550 bin TL ile 745 bin TL aralığında değişiyor. 

Yeşil Mavi Projesi'nde 50 ev için yüzde 25 indirim fırsatı!

Yeşil Mavi projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirildi. Sur Yapı imzası taşıyan Yeşil Mavi projesinde dairelerin fiyatları yüzde 10 indirimle 437 bin TL'den başlıyor...

Kazlıçeşme Yedi Mavi Proje fiyatları 2017!

1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Yedi Mavi Evleri projesi Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

mavi yolculuk fiyatları Haberi

mavi yolculuk fiyatları

Türk seyahatseverlerin gemi seyahatine ilgisi katlanarak artıyor. Türkiye'de yakın zamanda yaygınlaşmaya başlayan kruvaziyer turizminde yabancı turistleri Türk limanlarına gösterdiği ilgi de dikkatleri çekiyor.


Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Sarp Özkar,  son dönemde turizm pastasındaki payını artıran kruvaziyer turizmini anlattı.


"Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor" diyen Özkar,  kruvaziyer turizminin geçen yıl, bir önceki yılla kıyasla satışının yüzde 155 artarak erken rezervasyonun şampiyonu olduğunu belirtti.


Türk pazarı büyüyor


Son yıllarda yabancı gemi firmalarının daha sık Türk limanlarını düzenli rotalarına almaları dolayısıyla gemi firmalarının Kuşadası, İzmir, İstanbul'da temsilcilikleri de açıldığına işaret eden Özkar, giderek "cruise" olarak adlandırılan gemi turlarının potansiyelinin artık anlaşıldığını söyledi.


Özkar,  şunları dile getirdi:


"Türkiye'den yurt dışına gemi ile yılda yaklaşık 70 bin Türk turistik seyahat...