14 / 05 / 2024

mavi yolculuk turizm

mavi yolculuk turizm

Tatilcilerin gözdesi mavi yolculuk oldu. Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Özkar, "Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor" dedi

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Parvınroo ve Hassan Madadı ortaklığında kuruldu.

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi açıldı!

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Coşkun tarafından açıldı.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Mavi Taras Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Taras Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Haktan Kurban Kutluata tarafından kuruldu.

Mavi Trip Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Trip Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Majid Hamzehgarakani ve Omid Khosravi ortaklığında kuruldu.

Mavi Nehir Otelcilik ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Nehir Otelcilik ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kalaçay ve Şeref Coşkun ortaklığıyla kuruldu.

Mavi Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bekdaş, Hayat Shoueıb ve Choueıb Husseın ortaklığında kuruldu.

KKTC’de turizm bölgesine huzurevi inşaatı!

KKTC’nin Lapta ilçesinde mavi bölge olarak bilinen turizm bölgesinde huzurevi inşaatına başlanılıyor. Otellerin olduğu arazi üzerinde yapılacak huzurevi tartışmalara konu oldu. 

Mavi İstanbul Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi İstanbul Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Çetindal tarafından kuruldu. 

Mavi Karadenizliler Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürünleri İth.İhr.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Mavi Karadenizliler Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürünleri İth.İhr.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Turan Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı'nda açıldı.

mavi yolculuk turizm Haberi

mavi yolculuk turizm

Türk seyahatseverlerin gemi seyahatine ilgisi katlanarak artıyor. Türkiye'de yakın zamanda yaygınlaşmaya başlayan kruvaziyer turizminde yabancı turistleri Türk limanlarına gösterdiği ilgi de dikkatleri çekiyor.


Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Sarp Özkar,  son dönemde turizm pastasındaki payını artıran kruvaziyer turizmini anlattı.


"Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor" diyen Özkar,  kruvaziyer turizminin geçen yıl, bir önceki yılla kıyasla satışının yüzde 155 artarak erken rezervasyonun şampiyonu olduğunu belirtti.


Türk pazarı büyüyor


Son yıllarda yabancı gemi firmalarının daha sık Türk limanlarını düzenli rotalarına almaları dolayısıyla gemi firmalarının Kuşadası, İzmir, İstanbul'da temsilcilikleri de açıldığına işaret eden Özkar, giderek "cruise" olarak adlandırılan gemi turlarının potansiyelinin artık anlaşıldığını söyledi.


Özkar,  şunları dile getirdi:


"Türkiye'den yurt dışına gemi ile yılda yaklaşık 70 bin Türk turistik seyahat...