30 / 04 / 2024

Mavibahçe AVM adres bilgisi

Mavibahçe AVM adres bilgisi

200 milyon dolarlık yatırım hacmine sahip Mavibahçe AVM’de 200'den fazla mağaza, 47 restoran yer alıyor. Peki Mavibahçe AVM nerede, Karşıyaka Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir? İzmir Mavibahçe AVM nerede?

Vega AVM'ye nasıl gidilir? Lokasyon bilgisi!

Vega AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki Vega AVM'ye nasıl gidilir? İşte Vega AVM lokasyon bilgisi!

Çankaya Atakule AVM adres!

Çankaya Atakule AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Dün vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmete giren AVM'de birçok mağaza bulunuyor.

Kadınlara özel Zeruj Port AVM adres!

Muhafazakâr kadınlara yönelik bir alışveriş merkezi Zeruj Port nerede? Zeruj Port AVM'ye nasıl gidilir?

Cengiz İnşaat Livin İzmir ödeme planı!

1+1'den 5+2'ye kadar daire tipleri sunulan Mavibahçe Livin İzmir projesinde 28 bin metrekaresi peyzaj alanına ayrıldı..

Livin İzmir konut fiyatları 2018!

Karşıyaka Mavişehir Mahallesi, MaviBahçe Avm'nin yanında yükselen Livin'İzmir projesinde daire bedelinin yüzde 80'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor..

Livin İzmir nerede? İşte konum!

6 etap olarak tasarlanan Mavibahçe Livin İzmir projesinde ödeme planı kapsamında daire bedelinin yüzde 80'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor...

Bitlis'e AVM inşa edilecek!

Bitlis'in tarihi mekanlarının gün yüzüne çıkarılması ve Bitlis deresi üstündeki iş yerlerinin yıkılması çalışmaları kapsamında 51 dönüm arazi üzerine kurulan iş merkezini ziyaret etti.

Edith Macefield'in efsane evi satılıyor!

ABD'nin Washington eyaletinde 84 yaşındaki Edith Macefield'e AVM yapımı için yıkmak istedikleri evi karşılığında 1 milyon dolar teklif etmişlerdi. Macefield'in 1 milyon doları reddederek satmadığı ev şimdi satılıyor.

RE-PIE, AVM ve arazilere odaklandı!

RE-PIE Gayrimenkul Portföy, AVM ve arazilere odaklandı.RE-PIE, Bireysel arsa yatırımı yapmak isteyen ancak bunun prosedürüyle ilgilenmek istemeyen yatırımcılar için Anadolu Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu'nu kurdu.

Antalya Konuksever AVM yine mecliste!

Büyükşehir Meclisi’nin Konuksever’e AVM konusunda aldığı ‘karar verilmesine gerek yok’ kararı Antalya 4. İdare Mahkemesi’nce uygun bulunmadı. Kararı görüşen İmar Komisyonu ‘Danıştay kararının beklenmesini’ önerdi. Konu bugün mecliste görüşülecek.

Mavibahçe yılbaşında açık mı?

Mavibahçe, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Mavibahçe yılbaşında açık mı? Mavibahçe yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Mavibahçe 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

21 Aralık'ta hangi AVM'ler saat 24:00'e kadar açık?

Alışveriş merkezleri en uzun gecenin yaşanacağı 21 Aralık tarihini fırsata çevirmeyi planlıyor. Kimi AVM saat 24.00’e kadar açık kalacak, kimi AVM de mağazaların istediği saatte kapanmasına izin verecek

Paşabahçe Konya Kentplaza AVM'de mağaza açtı!

Paşabahçe Mağazaları, son mağazasını Konya Kentplaza AVM’de açtı. Konyalılar’ı Paşabahçe Mağazaları’nın şık ürünlerinden oluşan geniş bir ürün portföyü bekliyor.

Mavibahçe AVM adres bilgisi Haberi

Mavibahçe AVM adres bilgisi


200 milyon dolarlık yatırım bedeli ile İzmir'in en büyük alışveriş merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyan Mavibahçe AVM kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı. Peki Mavibahçe AVM nerede, Karşıyaka Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir? İzmir Mavibahçe AVM nerede?


4 katlı olarak tasarlanan Mavibahçe AVM'de 200'den fazla mağaza, 47 restoran ve kafe, 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme içme alanı bulunuyor. İzmir'in en geniş çocuk katı ve eğlence alanları ile IMAX teknolojisini İzmirlilerle ilk kez buluşturacak olan Mavibahçe AVM nerede, Karşıyaka Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir? İzmir Mavibahçe AVM nerede?


Mavibahçe AVM markaları:

İzmir Mavibahçe AVM'de; Koton, Beymen, LC Waikiki, DeFacto, Mango, Vakko ve Marks-Spencer’ın yanı sıra Macrocenter, Mudo Concept, TeknoSA, D-R, Fun Time, Tepe Home mevcut.



Mavibahçe AVM nerede, Karşıyaka Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir? İzmir Mavibahçe AVM nerede?


Mavibahçe...