29 / 04 / 2024

Mavikent 4

Mavikent 4

Şahinbey Belediyesi’nin dar gelirli ailelere yönelik yaptığı ve daha önce 3 etapta 2.340 aileyi ev sahibi yaptığı Mavikent Konutlarının 4’üncü etabı hızla yükseliyor.

Antalya'da belediye 4 arsa satacak! Bu fırsat kaçmaz!

Kumluca Belediye Başkanlığı tarafından Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mavikent mahallesinde yer alan 4 adet arsa ihale ile satılacak.

Mavikent 4. Etap kuraları çekildi!

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Mevikent 4. Etap konutlarının hak sahipleri kura ile belirlendi. Noter huzurunda yapılan kurada ilk çekilişi Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci gerçekleştirdi.

Mavikent Konutları 4. Etap'taki konutlar sahiplerini buluyor!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'in merkez Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Mavikent Konutları 4. Etap'taki bin konutun sahiplerinin belirleneceği kura çekim töreninde konuştu.

Mavikent 4. etap kura sonuçları 2+1 tam liste!

Şahinbey Belediyesi Mavikent 4. Etap kat kurası çekilişi bugün Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda yapılacak. Mavikent 4. etap kura sonuçları 2+1 tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mavikent kat belirleme kura sonuçları tam liste!

Mavikent kat belirleme kura sonuçları tam liste henüz açıklanmadı. Mavikent 4. Etabın, kat kurası çekilişi bugün yapılacak. Mavikent kat belirleme kura sonuçları tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mavikent kura sonuçları isim listesi 25 Aralık 2016!

Mavikent kura sonuçları isim listesi 25 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. Mavikent 4. Etabın, kat kurası çekilişi bugün yapılacak. Mavikent kura sonuçları isim listesi 25 Aralık 2016 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mavikent 4. etap kura sonucu tam listesi!

Mavikent 4. etap kura sonucu tam listesi henüz açıklanmadı. Mavikent 4. Etabın, kat kurası çekilişi bugün yapılacak. Mavikent 4. etap kura sonucu tam listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Şahinbey Mavikent kura sonucu 25 Aralık 2016 açıklandı mı?

Şahinbey Mavikent kura sonucu 25 Aralık 2016 açıklandı mı? Şahinbey Belediyesi alt gelir grubu için yaptırdığı Mavikent 4. Etabın, kat kurası çekilişi bugün yapılacak. Şahinbey Mavikent 4. Etap kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Şahinbey Mavikent 4. Etap kura sonuçları 25 Aralık!

Şahinbey Belediyesi alt gelir grubu için yaptırdığı Mavikent 4. Etabın, kat kurası çekilişi bugün Karataş Şahinbey spor Salonu’nda yapılacak. Şahinbey Mavikent 4. Etap kura sonuçları 25 Aralık açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Konutları'nı inceledi!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dar gelirli ailelere yönelik yaptırdığı Mavikent Konutlarının 4'üncü etap çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Mavikent 4. Etap yıl sonunda tamam!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki etaplarda 2 bin 340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabın da adım adım sona doğru geliniyor.

Mavikent 4. Etap'ın yedek listesindeki 350 aileye ev!

Gaziantep'te, Şahinbey Belediyesi'nin yaptırdığı toplu konutlara müracaat edip adları yedek listede yer alan 350 aile, asil listedeki 350 kişinin aranılan şartları taşımaması üzerine ev sahibi olma şansına kavuştu.

Şahinbey Mavikent´te örnek daireler hazır!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etapta 2 bin 340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabı da adım adım yükselmeye başladı.

Mavikent 4 Haberi

Mavikent 4


Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2.340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabı da yükselmeye başladı. Geçtiğimiz Ağustos ayında belirlenen 1.000 ailenin oturacağı Mavikent 4’üncü etapta çalışmalar bütün hızıyla sürüyor. 30 bin kişinin başvurduğu ve yapılan kurayla 1.000 kişinin belirlendiği konutların devamının yapılması için de çalışmalar başladı.

“4’üncü Etap Yapılıyor 5’inci Etap İçin Çalışmalar Başladı”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bütün vatandaşlar ev sahibi oluncaya kadar konut üretimine devam edeceklerini belirterek şöyle konuştu:

“Daha önce Mavikent Konutları 1, 2 ve 3’üncü etaplarda 2 bin 340 konutu tamamlayarak dar gelirli vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapmıştık. Şu an orada oturan vatandaşlarımız hallerinden son derece memnun. Şu anda kendi konutlarında oturmaya devam ediyorlar....